Need help to recover Wii after getting it to work.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by greycloud, Mar 27, 2010.

  1. greycloud
    OP

    Newcomer greycloud Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    My Wii didn't boot at all before until I put bootmii on my SD card, I had it installed months ago and I got it to work. Pretty much my Wii only functions on my SD card because of that bootmii. I think I bricked my Wii by running a wad file for an older system menu (don't ask my why). I just want to know what are the next steps I need to do in order to have m Wii 100% functioning properly.

    Is it possible to just update to like 4.1 or something using a program? I think I had 4.0 before and installed a 3.2 system menu which screwed me over. My Wii is using the boot2 and it prob has the wrong menu. What now? can someone give me a guide because I'm really unsure.
     
  2. veganjustice

    Newcomer veganjustice Advanced Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    I'm done with you, you have posted 3 different threads in a matter of 30 minutes and won't listen to anything. Do some searching on the site, stop posting thread after thread. There is a damn guide stickied on updating and modding, and do some searching on brick fixing. or just watch another youtube video
     
  3. greycloud
    OP

    Newcomer greycloud Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Hey stop bashing on me when all I'm doing is trying to get some help. Obviously I did listen, but there are many guides out there that are outdated. I just need something that's reliable to work with. I'm pretty much stuck in something that I can't get myself out of without someone verification on the problem. I don't want to be doing anything that'll F*** up my Wii again. Yea I know I'm careless, everyone makes mistakes.
     
  4. veganjustice

    Newcomer veganjustice Advanced Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    #1, I'm not bashing you. #2 You 'OBVIOUSLY' didn't listen as I told you to stop making new threads for the same damn problem.

    You provided no information I asked for, just kept posting new threads on different steps you were at. The guides on THIS site, the site I told you to search on are not outdated. You using YouTube as a guide was outdated, as you installed the 3.2 system menu on a 4.0 Wii. Follow this site. Use the search function on THIS site, it will work for you and give you want you need.
     

Share This Page