Need help for updating boot9strap (section II of updating B9S)

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by LinkBlaBla, Jun 6, 2017.

  1. LinkBlaBla
    OP

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    415
    114
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    As the title i cant seem to start chainloader be pressing start...it worked before that and i followed everything on the prep work and did everything as asked on section I!

    Thanks
     
  2. Byokugen

    Byokugen Unit_01

    Member
    968
    537
    May 16, 2016
    Serbia, Republic of
    Just a bit to the right, or was left...
    Holding start before preaimg the power button?
     
  3. DeoNaught

    DeoNaught ¯\_(ツ)_/¯

    Member
    1,367
    1,114
    Aug 22, 2016
    United States
    Over there ;)
    Get the .bin instead, i had the same problem
     
  4. LinkBlaBla
    OP

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    415
    114
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    the bin of what sorry im confused and yes i did hold start im not dumb i already hacked 13 new 3ds without a brick only my 3ds seems to struggle since the last format.
     
  5. DeoNaught

    DeoNaught ¯\_(ツ)_/¯

    Member
    1,367
    1,114
    Aug 22, 2016
    United States
    Over there ;)
    the SafeBS9installer.bin instead of SafeBS9installer.firm
     
  6. LinkBlaBla
    OP

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    415
    114
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    and please where to i put it ? inside the same foler as the firm?
     
  7. DeoNaught

    DeoNaught ¯\_(ツ)_/¯

    Member
    1,367
    1,114
    Aug 22, 2016
    United States
    Over there ;)
    where the payloads are, you are going to put start_ in front of the name
     
  8. Byokugen

    Byokugen Unit_01

    Member
    968
    537
    May 16, 2016
    Serbia, Republic of
    Just a bit to the right, or was left...
    Instead of firm, place bin file. Yup where firm.should go
     
  9. MyLegGuy

    MyLegGuy Moron

    Member
    466
    259
    Nov 26, 2014
    United States
    I had the same problem yesterday.
    It was because I updated Luma before updating boot9strap.
    Go back to the previous version.
     
  10. LinkBlaBla
    OP

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    415
    114
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    gosh that what i did huh can you post the 7.1 download because i cant seem to find it on github....sorry and thanks guy
     
  11. MyLegGuy

    MyLegGuy Moron

    Member
    466
    259
    Nov 26, 2014
    United States
    LinkBlaBla likes this.
  12. LinkBlaBla
    OP

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    415
    114
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec