1. KotAbaddon

    OP KotAbaddon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    So here is the case. I haven't used my switch for a couple of months, then I decided to play couple of games, but to play them, switch asked me to update my firmware. All this time Switch's battery were dead. Easily I turned it on and charged it. I did a safe update to a new version without a problem, but in a software for a safe update (Chou-smthng) I chose a FAT32 SD card option, but my were an exFat. So after updating switch, it couldn't boot futher than just a ATMOSPHERE logo. I decided to format my card from exFat to FAT32 in order to boot further, so which I did. While I was transferring files from my PC to a fresh formatted SD card, I decided to go for a store and left switch NOT charging without sd card inside. After an hour, I came back and realized, that my switch is not turning on, I thought it because it had an AUTOrcm mode on, so i went websurfing, tried to charge it and push a payload, tried to press On button for a 30 seconds and then charged, tried to charge it with Dock, with Nintendo adapte and with 3d party adapter. Tried to unplug and plug battery and do everything again. Now I've put a new battery inside of my switch, Seller told me it was charged, but payload still unable to push. PC and Phone (android) can't see any RCM devices. So I couldn't and still can't push a payload.

    UPD
    Well, I solved half of problem, I just made a Jig from aluminium foil and used it with a new battery, and I managed to get into Hekate, BUT now I'm in endless reboot of Atmosphere Logo. Any suggestions?
     
    Last edited: Dec 10, 2019
  2. KotAbaddon

    OP KotAbaddon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Well, I solved half of problem, I just made a Jig from aluminium foil and used it with a new battery, and I managed to get into Hekate, BUT now I'm in endless reboot of Atmosphere Logo. Any suggestions?
     
  3. mandarancza

    mandarancza Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 11, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Poland
    Have you tried restoring nand backup?
     
  4. KotAbaddon

    OP KotAbaddon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I just downgraded my Switch to 6.1.0 OFW (found keys and OFW at google), installed Atmposhere and then updated. Well, it worked. so everything is fine now.
    Buy I think, that restoring NAND backup will help too, I just had no memory on SD-card for placing rawnand on card. So I decided to downgrade by using memloader and HackDisckMount.
     
  5. Swordoggo

    Swordoggo Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 11, 2019
    Messages:
    21
    Country:
    Chile
    Did you have any theme installed? they always corrupt when you downgrade/update. If not, you should search how to erase them (as you have to delete a specific atmosphere folder)
    I had the same problem when i updated from 8.1 to 9.1 :P
     
  6. velez1619

    velez1619 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 2, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Can you send me the link to the keys. ive googles and tried various keys and they did not work.
     
  7. MasterJ360

    MasterJ360 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,782
    Country:
    United States
    Asking for keys is like asking for a game download its part of piracy
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Bricked, Autorcm, turning