Need for Speed Nitro

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by KuRensan, Jul 25, 2010.

Jul 25, 2010

Need for Speed Nitro by KuRensan at 10:09 AM (836 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. KuRensan
    OP

    Member KuRensan aka Pearbook

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    898
    Location:
    Somewhere in the sky
    Country:
    Netherlands
    Hi,

    I have a problem with need for speed Nitro. After a while the colors get gray so some stuff
    is hard to see. What is the problem Bad ISO or a game fix needed ??

    Already Thanks
    SOS-Rens
     
  2. luminalace

    Member luminalace GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    462
    Country:
    Australia
    You didnt say if you wrer running the game via disk or USB!

    Anyway game runs fine for me via both disk and USB!
     
  3. terminal_illness

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    after a WHILE the colors dissapear?

    lol i was going to say wrong region disc but that was before i read that they change after a while.


    thats really wierd.
     
  4. Pakatus

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Only this game goes gray?
    What loader you using?
    What kind of cables you using?
     
  5. Fudge

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Force your video mode to NTSC or PAL, depending on where you live.
     

Share This Page