Need a little help with Firmwares?

Discussion in 'M3 Adapter' started by FlameTai1, Nov 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 13, 2010
  1. FlameTai1
    OP

    Newcomer FlameTai1 Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Alright so here's the thing, first off I have a M3iZero GMP-003, I know it's not compatible with certain firmware. I have researched quite a few firmwares out there, and found that you guys have a topic for a "quad/quint-boot" A.K.A http://gbatemp.net/index.php?showtopic=209400

    Is there any actual tutorial on how to do this or is it even compatible?

    Maybe a quick type up?

    Also what is the best firmware that most people use with the M3iZero? I've heard WoodM3 but I can't find any links? + I saw the "WoodM3 and autoboot" topic and wanted to try that but the download links were removed? Any help would be appreciated. ^-^
     
  2. Fel

    Member Fel GBAtemp's Adventurer

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    868
    Location:
    So close and yet so far away.
    Country:
    Czech Republic
    Here in Catboy's signature you can get his quad-boot with tutorial, or you can get the official latest firmware (Sakura and Touchpod dual-boot) with the newest cheat database he put in it . Catboy's quadboot is more up-to-date than dsrules' that you linked (plus it has a good tutorial), however I'm not sure if it has the latest Sakura in it, you'll have to wait for him. [​IMG] I think it should though, because the post was edited on Nov 9, so it should be the latest. [​IMG]
     
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Alright everything you need is right there, just extract the files and copy the system files dirctly to the root of your card.
    Both the M3 Quad-Boot and the Temp. Sakura below it are up to date and easy enough to install.
    I would not suggest using that firmware since it is not up to date where as mine is.
    As for booting into the extra firmwares click on the iSakuREAL button and either hold Y or X, or just click on the defaultx.nds or defaulty.nds well in iSakuREAL.
    Well in the updated Sakura you need a Slot2 card for ram and you hit either X or Y when those two are high-lighted.

    Also there really was no need to make a thread about this, please anymore questions about my firmwares, leave them in the proper location here or shoot me a PM
     
  4. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    This dude said it all [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page