1. shaunj66

    OP shaunj66 GBAtemp Administrator
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    10,960
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-1157^^
     
  2. AWESOME_noob

    AWESOME_noob GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    266
    Country:
    why a pic of a DEAD cat on the cover???
     
  3. warspawn

    warspawn Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    Cause they are the best kind.
     
  4. Orc

    Orc ‎(ღ˘⌣˘ღ)
    Member

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,963
    Country:
    Hong Kong
    CUTENESS! I WILL BUY THIS! [​IMG] (yeah, seriously...)
     
  5. DjoeN

    DjoeN Captain Haddock!
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    5,463
    Country:
    Belgium
    When you boot the game:

    First you get an error

    reboot ds restart game

    Now it wil start, press the screen and choose a color, then, 2 black screens

    (This is on G6/Supercard/ Prolly M3 to)
     
  6. mjc42

    mjc42 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    hello
    this game not working for g6 / m3
    sorry
     
  7. czw

    czw Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    66
    Country:
    M3 / G6 should work.
    But this game only works on PASSCARD3.
    Flashme V7 will not work.
     
  8. VmprHntrD

    VmprHntrD GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    2,621
    Country:
    United States
    Because someone in here was pleasuring themselves, as everyone knows when you do that god kills a kitten. [​IMG]
     
  9. Stanny

    Stanny Advanced Member
    Member

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Messages:
    86
    Country:
    Serbia, Republic of
    this must be Nintencats cover : ))
     
  10. mthrnite

    mthrnite So it goes.
    Former Staff

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    4,536
    Country:
    United States
    Is Flashme really the culprit? I still have my passcard 3, but I've no clue how I'd utilize it post flash.
    No dead kitty for me ! [​IMG]
     
  11. ds6220

    ds6220 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    393
    Country:
    United States
    yup, seems to be as my non flashed DS with the Passcard 3 works fine. so odd that Flash me does not seem to work for some games. [​IMG]
     
  12. poo6

    poo6 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    Thailand
    I could not read Japanese but after changing some options it's working (green button), I played it.
    I'm using Supercard Lite.
     
  13. Falkentyne

    Falkentyne GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    Insert the passcard3 then hold down SELECT while booting.
    I heard that this causes flashme to load the original firmware or something....which allows the passcard to boot.
    (it won't boot if you don't do this, the NDS freezes instantly if no flashcart is inserted, with a flashcart it boots the cart instead).
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - ^^ndstitle, 1157^^,