^^ndstitle-1157^^

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Aug 25, 2006.

Aug 25, 2006

^^ndstitle-1157^^ by shaunj66 at 10:28 PM (3,708 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-1157^^
     
  2. AWESOME_noob

    Member AWESOME_noob GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    266
    Country:
    United Kingdom
    why a pic of a DEAD cat on the cover???
     
  3. warspawn

    Newcomer warspawn Member

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    Cause they are the best kind.
     
  4. Orc

    Member Orc ‎(ღ˘⌣˘ღ)

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,963
    Country:
    Hong Kong
    CUTENESS! I WILL BUY THIS! [​IMG] (yeah, seriously...)
     
  5. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,928
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    When you boot the game:

    First you get an error

    reboot ds restart game

    Now it wil start, press the screen and choose a color, then, 2 black screens

    (This is on G6/Supercard/ Prolly M3 to)
     
  6. mjc42

    Newcomer mjc42 Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
    hello
    this game not working for g6 / m3
    sorry
     
  7. czw

    Newcomer czw Advanced Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    66
    Country:
    M3 / G6 should work.
    But this game only works on PASSCARD3.
    Flashme V7 will not work.
     
  8. TanookiSuit

    Member TanookiSuit Game Reviewer/Writer -- formerly Vampire Hunter D

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    2,552
    Location:
    Louisville, KY
    Country:
    United States
    Because someone in here was pleasuring themselves, as everyone knows when you do that god kills a kitten. [​IMG]
     
  9. Stanny

    Member Stanny Advanced Member

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Messages:
    86
    Country:
    Russia
    this must be Nintencats cover : ))
     
  10. mthrnite

    Former Staff mthrnite So it goes.

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    4,523
    Location:
    th' south
    Country:
    United States
    Is Flashme really the culprit? I still have my passcard 3, but I've no clue how I'd utilize it post flash.
    No dead kitty for me ! [​IMG]
     
  11. ds6220

    Member ds6220 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    393
    Country:
    United States
    yup, seems to be as my non flashed DS with the Passcard 3 works fine. so odd that Flash me does not seem to work for some games. [​IMG]
     
  12. poo6

    Newcomer poo6 Newbie

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    Thailand
    I could not read Japanese but after changing some options it's working (green button), I played it.
    I'm using Supercard Lite.
     
  13. Falkentyne

    Member Falkentyne GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    Insert the passcard3 then hold down SELECT while booting.
    I heard that this causes flashme to load the original firmware or something....which allows the passcard to boot.
    (it won't boot if you don't do this, the NDS freezes instantly if no flashcart is inserted, with a flashcart it boots the cart instead).
     

Share This Page