1. shaunj66

    OP shaunj66 GBAtemp Administrator
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    10,957
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-0835^^
     
  2. Foppzter

    Foppzter GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    754
    Country:
    The first iQue-dump :wtf:
     
  3. better than Shan

    better than Shan GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    106
    Country:
    Serbia, Republic of
    must be wario
     
  4. Stanny

    Stanny Advanced Member
    Member

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Messages:
    86
    Country:
    Serbia, Republic of
    No, it`s chenese version. Like Walio Zhizao or Walio Xunbao Ji for GBA (see the romlist)
    No, the second one - first was Polarium.
     
  5. berlinka

    berlinka You have sustained a lethal injury.
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    3,148
    Country:
    Netherlands
    But I don't understand the "I-Que only" part. Why ONLY I-Que? Is it something the I-Que has that the normal DS hasn't got? I really don't get it.
     
  6. Heran Bago

    Heran Bago Where do puyo come from?
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    3,088
    Country:
    United States
    iQue is China's NDS. It's like reigon protection. China is well known for its piracy, I suppose nintendo was trying to prevent it by putting a sort of reigon on just China.
     
  7. Vater Unser

    Vater Unser GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    2,184
    Country:
    Gambia, The
    you don't say [​IMG]
     
  8. skarthebloodchild

    skarthebloodchild Keep It Old School
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    2,216
    Country:
    Greece
    ique = nintendo in china.
    the first ique dump was the polarium full game.
    the first ique machine is a n64 like controller which uses sd cards i think to store n64 and snes games in a special format.
    i mean you can't put your n64 and snes roms.
     
  9. TheRocK

    TheRocK GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    351
    Country:
    Gambia, The
    reading the .nfo it makes me think why you have to restart the numbering, since you can play the roms on nds via supercard. I would label them with IQ or something. it's basically the same system just with a special protection as i understand it.
     
  10. Foppzter

    Foppzter GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    754
    Country:
    It said DS #iQue 0001: Momo Waliou Zhizao (China) when I posted >_>
     
  11. OmegaII

    OmegaII Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    29
    Country:
    Belgium
    I don't get it either why they are beginning from 0000 with numbering. It doesn't have any special protection at all. Just the new firmware so it isn't PASSME compatible anymore, but we have PASSME2 by now so ... really no reason afai see it

    From the Nintendo DS wikipedia page
    So really .. useless to restart the numbering.

    Just as with the GBA numbering it will get screwed by two systems after a whil at this pace.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - ^^ndstitle, 0835^^,