nds_nfo

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by bollocks, Jan 28, 2006.

Jan 28, 2006

nds_nfo by bollocks at 10:58 AM (1,428 Views / 0 Likes) 18 replies

  1. bollocks
    OP

    Member bollocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    underscores are not valid in hostnames. many, many people are unable to view the nfos because of this.
     
  2. dEC0DED

    Newcomer dEC0DED

    Joined:
    Nov 7, 2003
    Messages:
    2,367
    Location:
    .bin
    Country:
    Canada
    get firefox
     
  3. legendofphil

    Member legendofphil Phil no Densetsu

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Messages:
    2,214
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, that works.
     
  4. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    *Taunting singsong* Insiting compatibility of sites with browsers works both ways. [​IMG] And IE does have approx. an 80% market share...
     
  5. teh_raf3

    Member teh_raf3 Whatever suits you

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    1,992
    Location:
    Belgium, Bruges
    Country:
    Belgium
    +99% of spyware and viruses ^^
     
  6. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I never said I used it [​IMG]

    Maybe they like them; spices up their browsing experience! Besides, it's things like that that keep people like me in a job [​IMG] [Edit: not like I work yet or anything, but it'll be just my luck that I can't land a graduate job and wind up working tech support or something]
     
  7. teh_raf3

    Member teh_raf3 Whatever suits you

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    1,992
    Location:
    Belgium, Bruges
    Country:
    Belgium
    - Hello?
    - Hello, tech support, what seems to be the problem?
    - Well I have to press the "any" key but I can't seem to find it...
    - Maaam, the pressing the any key means you have to press a key on the keyboard, not the any key...
    - Oh, ok... And another question, what time does the internet close?
    - Sigh...
     
  8. Hunter

    Former Staff Hunter i'ma stuffup the board

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    614
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia



    ok, it's not the fault of the dns at all
    it's interphucked explorer itself...

    http://nds_nfo.gbatemp.info/gt878 link to the NFO......

    http://nds_nfo.gbatemp.info/image.php?gt878 exact same link to the NFO but direct to the PHP insted of using the .htaccess 404 redirect.

    try them both in IE and Firefox they both work but the 1st one in IE just displays a 404



    edit: if underscores are invalid in hostnames also.....
    how come you never complained about the nds boxart and icons?
     
  9. bollocks
    OP

    Member bollocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    neither of those links work in either browser. and you're right, i can't see the boxart or icons either. but believe me, it is the DNS. if there's a browser issue as well, that's something completely separate.
     
  10. palmarenko

    palmarenko Newbie

    I don't know which version of IE you use but it works in both IE6 and IE7beta2
     
  11. dEC0DED

    Newcomer dEC0DED

    Joined:
    Nov 7, 2003
    Messages:
    2,367
    Location:
    .bin
    Country:
    Canada
    man if u can't see shit then you're the only one with an issue buddy...
     
  12. memyselfandi

    Member memyselfandi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Messages:
    736
    Country:
    United States
    out of those 2 links, the first one doesn't work but the second one does...
    and this is on my old desktop, in my sisters laptop it works fine all the times
     
  13. bollocks
    OP

    Member bollocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    the issue here is the choice of a subdomain which contains an invalid character. (ie. anything other than an alphanumeric character or a hyphen) yes this is frequently ignored, but i happen to be behind a proxy using squid 2.5, which enforces that particular rule. there is precisely jack shit i can do about this.
     
  14. djgarf

    Former Staff djgarf I Am A Raver

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,955
    Location:
    England U.K.
    Country:
    United Kingdom
    so to sum it all up just because our site dosent work with YOUR setup (but works with almost everyone else who visits here) you would like us to change it???
     
  15. Hunter

    Former Staff Hunter i'ma stuffup the board

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    614
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    i'm behind 2 squid proxies.... and there is no problem.
     
  16. bollocks
    OP

    Member bollocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    i'm just telling you you're using an invalid hostname. whether you want to do anything with that information or not is up to you.
     
  17. kaede2k1

    Newcomer kaede2k1 Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    27
    Country:
    Australia
    I am running FF 1.5 on both my pc and my laptop (same extensions installed etc -- exactly the same set up). now, here's the problem..

    on my pc everything is ok, perfect even and im happier than a columbian drug dealer on his 100 ft. yacht

    on my laptop however, nfo and boxart is for lack of better words, rooted. with the following...

    now, I mainly use my laptop at work so I have a hunch that it may be work's internal DNS server thats chucking a fit and not firefox itself. and FYI my DNS server at work is a linux box.

    either way, the solution is not "get firefox", but you should probably change the host name cos you are not following standards.

    (hmm i just read the entire thread) meh, all in all, if you dont care, neither do I.. I've had my rant.. you were a bit harsh on bollocks tho
     
  18. WeaponXxX

    Member WeaponXxX Too F'in Blonde

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    2,868
    Location:
    Currently in Chicagoooooooo
    Country:
    United States
    I cooked my squid and made some calamari
    [​IMG] yummy!
     
  19. Heran Bago

    Member Heran Bago Where do puyo come from?

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    2,846
    Location:
    Foggy California
    Country:
    United States
    I rolled up my squid and made a katamari.

    Basically, nds_nfo is disobeying the rules of the internet. Anyone who folows the rules of the internet are punished and not allowed to go. You have to break the rules just to access some content, and use a browser that ignores the rules.
    I think it's a stupid law. But regardless of what you think, it's still a law. Basically, having an underscore means you don't want everyone to be able to access your stuff. I'm fine with it, I can get there. Not sure why anyyone would want to keep out legitimate users though.
     

Share This Page