nds web browser

Discussion in 'R4 DS' started by sicnarf123, Jun 2, 2007.

Jun 2, 2007

nds web browser by sicnarf123 at 3:04 PM (1,232 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. sicnarf123
    OP

    Newcomer sicnarf123 Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    45
    Country:
    Canada
    so i downloaded the nds web browser rom today
    and i tried it on my r4 and it said that i need the memory cart in the slot-2
    is there any way to make this thing work?
     
  2. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    Do you have a Slot 2 flashcart, namely and specifically a G6 Lite, A Supercard Lite/SD/CF?/Mini SD, M3 Lite/SD/Mini-SD?

    You'll need either of those to get the browser working. If you do, then patch the Web Browser with the appropriate patch for your Slot 2 card. For instance, patch the browser with the Supercard patch if you got a Supercard Lite/SD/etc.
     
  3. Xeijin

    Member Xeijin GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    495
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    There are also patches available to make it work with the EZ-V 3-in-1 expansion (which is $20 from dealextreme, and allows you to play GBA games) and also the EZ-IV Lite Deluxe.
     
  4. Cubed

    Newcomer Cubed Member

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    28
    Country:
    Sweden
    I suppose it doesn't work with an ordinary gba-flashcart (EZ-Flash II Power Star)?
     
  5. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
  6. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Get a EZFlash 3in1 and patch opera then you can use it [​IMG]
    And Rumble and gba roms also [​IMG]
    Cant wait for mine!
     
  7. joey4321

    Newcomer joey4321 Member

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    which patch should i use for the ezflash 3 in 1? cory's?
     
  8. pristinemog

    Member pristinemog GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    381
    Location:
    Tampa, FL
    Country:
    United States
    The manager by Rudolph easily enables all of the features of the 3 in 1.
     
  9. joey4321

    Newcomer joey4321 Member

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    okay. so I won't need to patch the opera rom itself if I use Rudolph's prog?
     
  10. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
  11. joey4321

    Newcomer joey4321 Member

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Thanks. and sorry to sicnarf123 for hijacking his thread.
     
  12. Giangsta

    Member Giangsta GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    284
    Country:
    Australia
    hi guys, i didnt really understand wat was goin on so? can someone nicely tell me hwo to get a EZflash 3in1 to work with my r4?

    i wanan play GBA games!

    ty! [​IMG]
     

Share This Page