NDS-GBA Link not working for HeartGold?

Discussion in 'M3 Adapter' started by MisterMooth, Apr 6, 2010.

Apr 6, 2010
  1. MisterMooth
    OP

    Newcomer MisterMooth Advanced Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    Australia
    Whenever I try to link any of my GBA roms with HeartGold, I cannot import Pokemon from the main menu in the game as they do not show up. Is this a known issue?
     
  2. mistwolf

    Newcomer mistwolf Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    38
    Country:
    Australia
    It didn't/doesn't work in Platinum, either, so I am very unsuprised
     
  3. MisterMooth
    OP

    Newcomer MisterMooth Advanced Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    Australia
    Well that's shit.

    But I guess that's what you have to expect from the M3 team.
     
  4. Dragoon709

    Member Dragoon709 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    193
    Location:
    Anywhere there are games
    Country:
    Canada
    This is part of the reason I'm jumping ship to Acekard. Can't wait for it to arrive....
     
  5. MisterMooth
    OP

    Newcomer MisterMooth Advanced Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    Australia
    Does Acekard have NDS-GBA link?
     
  6. Dragoon709

    Member Dragoon709 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    193
    Location:
    Anywhere there are games
    Country:
    Canada
    Not on it's own, you will need a 3in1. It's not something I use but the Acekard had DS to Wii connectivity that I am looking for. Something that is not available on the M3 at all.
     
  7. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,831
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    If you have a DSi, buy an Acekard2i
    If you have a DS lite or DS, buy a Cyclo DS Evolution

    Those are the best Flashcards atm
     
  8. Snorlax

    Member Snorlax POSTMODERNISM

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    588
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Mmm. I'm annoyed that I bought the M3i.
    :/ That gimicky update cable is the only reason I originally bought it, and even that's a piece of crap.
     
  9. gameguy95

    Banned gameguy95 Needs More Furries!

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Location:
    Furrytown
    Country:
    United States
    that is part of why i am moving over to SCDS2. the other part is that my m3i broke and can't do a **** thing now, the worthless shit
     

Share This Page