1. Jabberwockie

    Jabberwockie Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 24, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for that. Had a feeling that was the case :)
     
  2. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Hey Robz8, I’m having some issues with Forewarder, and here’s just what’s going on. For some reason, I’m seeing some double of the same the thing like the developed by game freak logo. Also, for some reason, Pokémon black and white (Dsi enhanced) are blank, and running them makes me force restart. If you can help me, thanks
     
  3. LoneDev

    LoneDev Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2019
    Messages:
    14
    Country:
    Italy
  4. Zense

    Zense GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    1,039
    Country:
    Italy
    Sorry, I don't have a clue actually. Did you follow 3ds.guide?
     
  5. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,900
    Country:
    United States
    Screenshot?
    Shorten the filenames for those ROMs, then remake the forwarders.
     
  6. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Ok, here’s a Clip. For some reason, re made the forewarders, now getting a white screen. Trying to update TWLMenu.


     
  7. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Nevermimd, everything is working fine, just had to update twlmenu and ndsbootstrap, shorten the names, but now they work, and the glitched bottom dose not happen, tested with Black2. Thanks though!
    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Ok, still having some issues, after
    Updating, re-installing and running, it worked, but after exiting after running black2 from twlmenu, I get the dsi loading screen sometimes, sometimes not, but if I do get the dsi loading screen, I press some button and it vanishes, leaving it blank. Trying to see if I have to reinstall every time when I close the app.



     
  8. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    here’s a video to show you what happens.
     
  9. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,900
    Country:
    United States
    Try checking your SD card for errors.
     
  10. Jabberwockie

    Jabberwockie Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 24, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    United Kingdom
    @Robz8, I may be missing something really simple here but how do I go about adding 'box art' for when using the DS theme so an image appears on top screen?
     
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,900
    Country:
    United States
    Instructions are in the first post of the TWiLight Menu++ thread.
     
  12. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    How would I do that? Thanks for telling me tho.
     
  13. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,900
    Country:
    United States
    Depends on what OS you're using on your PC.
     
  14. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Im using windows 10 64 bit, so do I run chkdisk?
     
  15. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,900
    Country:
    United States
    Yes.
     
  16. ppapsucc

    ppapsucc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Ok, thanks, I’ll try it.
     
  17. LoneDev

    LoneDev Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2019
    Messages:
    14
    Country:
    Italy
    Yep installed everything, also updated to every latest version
     
  18. Presentation

    Presentation Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 6, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Lately I've been having a problem with games that are 100mb or larger. They won't even get to the DS screen before it takes me to the screen that'll power off the 3ds. It works just fine with all my other games, and I'm using the latest version of ndsbootstrap and the forwarder. I'm using luma 9.1 and an old 3ds xl.
     
  19. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,900
    Country:
    United States
    The ROM filenames might be too long.
     
  20. Presentation

    Presentation Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 6, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I tried shortening them but I got the same result
     
    Last edited: Nov 22, 2019
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Forwarder, [NDS],