NDS browser

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by SSR MNM, Apr 11, 2008.

Apr 11, 2008

NDS browser by SSR MNM at 2:54 PM (2,536 Views / 0 Likes) 29 replies

  1. SSR MNM
    OP

    Newcomer SSR MNM Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Norway
    Hello, and i apologize if i wrongposted. I have the DS browser hacked version right, and when i start it up it says that i need some extra memory thingy that was included in the package, but i have the hacked version so there was no package [​IMG] What do i do? Tried searching around but didn't find anything [​IMG]
     


  2. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    The DS Browser (Opera?) requires a slot 2 memory expansion in order to run. If you want to run it, you might want to consider buying a slot 2 expansion such as the EZ 3in1 or the EZ IV.
     
  3. SSR MNM
    OP

    Newcomer SSR MNM Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Norway
    No way of using my M3 for that?
     
  4. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    Is your M3 a slot 2 Perfect version? That is the only one that will work, not Pro.
     
  5. SSR MNM
    OP

    Newcomer SSR MNM Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Norway
    Im kinda a noob, how do i know that [​IMG]
     
  6. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    A slot 2 is if it goes in to a GBA slot at the bottom of your DS. The PERFECT version can play GBA games.
     
  7. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    Dont know about it much but usually you can read on the sticker is your m3 a m3 perfect , m3 real etc.
     
  8. SSR MNM
    OP

    Newcomer SSR MNM Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Norway
    It's a M3 DS Simply...
     
  9. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    A Simply cannot use the opera browser alone. If you want the cheapest solution to use the browser, you should buy the EZ 3in1.
     
  10. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    I think the eWin 2in1 is usually cheaper.

    -Bri
     
  11. bananaweed

    Newcomer bananaweed Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    If I want to surf the net from my DS, I have to buy a memory expansion pack? Are there any homebrew browsers that don't require a slot 2 expansion pack?
     
  12. Elisa_

    Member Elisa_ GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    362
    Country:
    Australia
    DSOrganize has one
     
  13. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    DSOrganize, Bunjalloo, DSHobro, Okiwi. Take your pick.
     
  14. SavageWaffle

    Member SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Ohh... gpod,
     
  15. ichabod

    Newcomer ichabod Member

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I am currently using a firelink 16g version with a ezflash 3in1 but for some reason the nintendo ds browser wont detect the ezflash card it keeps saying to put in the expanison which i do have it in! Is there a way to get around this or make it work it may be because i dont have cracked version i dunno? I think i need the cracked version could someone send me by email a link to the cracked version. I would ask you to post it here but its against the rules [​IMG]. My email is jdbeyer16@yahoo.com. Sorry if its against the rules even to ask for them to send to email!
     
  16. 23qwerty

    Member 23qwerty GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    182
    Country:
    Canada
    Use bunjaloo it's definitely the best
     
  17. Panzer Tacticer

    Member Panzer Tacticer veteran human

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    1,222
    Location:
    Right Here
    Country:
    Canada
    I am just posting this item from the rules, as I would expect to have them shown to me, if I made the same infraction.

    "# Members may NOT ASK and MAY NOT PROVIDE LINKS for and to websites that provide ROMs for download.
    # We do not condone piracy in any way.
    # Please go elsewhere if you only wish to download and share ROM files. The GBAtemp Forums are for discussion only.

    I might add, saying sorry in advance is unlikely to impress the staff.

    If the real Nintendo Browser wasn't hard to find these days, I'd likely suggest it was just easier to get it. I bought it just for the ram actually. It's a much nicer browser than the DS Organize, although DS Organize is a nice program.
     
  18. SSR MNM
    OP

    Newcomer SSR MNM Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Norway
    Do any of those homebrews support wireless? And java sites maybe?
     
  19. SSR MNM
    OP

    Newcomer SSR MNM Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Norway
    I've tried bunjaloo but it only showed a normal net cable icon not a wireless one [​IMG]
     
  20. ichabod

    Newcomer ichabod Member

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I asked them to send them to my mail not to post here. Also Dshobro works the best although you cant just use it with any connection but still it is awesome!! It allows java and all that!!
     

Share This Page