Naruto GC (US) series on Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mustnap, Mar 16, 2007.

Mar 16, 2007

Naruto GC (US) series on Wii by mustnap at 6:53 AM (971 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. mustnap
    OP

    Member mustnap GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    181
    Country:
    United States
    I'm wondering here, i burned the Naruto Clash of Ninja 2 on a DVD+R (memorex) and just like the japanese version (like what people said), i managed to get to the fighting screen and then it says error. I thought the problem with naruto games is because of the region lock but what i used was the US version.

    Is there any way to play naruto on Wii (with Wiikey)?

    I'm a bit disappointed because i bought Wii thinking that i can play Naruto games.. =(

    Anyone managed to play backup naruto games on their Wii?? (or the original one)

    I have not tried GCOS yet (i do not know how to use it) so if anyone managed to play Naruto, let me know.
     
  2. wii_ownz

    Newcomer wii_ownz Member

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    38
    Country:
    Canada
    it works as a snap, no problems with all my backups of gc naruto games, both jap and us version. I have a wiikey which I tested yesterday after installing.

    try different media, dvd-r works better I think than dvd+r.
     
  3. Kaphis

    Member Kaphis GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    271
    Location:
    Richmond
    Country:
    Canada
    can you let us know what you did exactly..like what chip..was it 1:1 burn? did you use GCOS?
     
  4. wii_ownz

    Newcomer wii_ownz Member

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    38
    Country:
    Canada
    this was burnt a long time ago, in the days of the gc. using mini ritekg04s.

    wiikey, maybe the first batch, it was a 1:1 copy of the original. no gcos.
     
  5. Kaphis

    Member Kaphis GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    271
    Location:
    Richmond
    Country:
    Canada
    alright I will try this one and confirm later on...

    so wiikey + dvd-r ....

    edit: what am I talking about...that was the first thing I tried >.>;; it doesn't work for me...this is weird..I got the first batch of wiikeys too...

    Can you please test the actual game and not just loading it up? I also have a 1:1 backup copy of GNT4...it does not work..
     
  6. mustnap
    OP

    Member mustnap GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    181
    Country:
    United States
    here is what i got so far.. I "borrowed" my friend's Verbatim DVD-R, burned using Lite-On burner at the 6x speed. Software is Nero Express 6.6.0.19 bundled. I managed to play one game of Naruto Gekitou Ninja Taisen 4 and then after the game is over, the game "hangs" and i have to reset the console.

    I wonder whether i could improve the result or not.. any suggestions??
     
  7. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States

    YEA!!

    I fought 2 rounds before it hanged.I wanted to play this game so bad [​IMG]
     
  8. wii_ownz

    Newcomer wii_ownz Member

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    38
    Country:
    Canada
    I would like to add that I have the original gc ninja taisen games and ripped it myself.
     
  9. mustnap
    OP

    Member mustnap GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    181
    Country:
    United States
    if only i have the original Naruto Ninja Taisen 4 (my friend has it but he lives a bit far from me) then i could have tested whether the original game works on a modded Wii or not..

    if i managed to get the original game, is it possible to make an image file of it? (i read somewhere that i need a modded gamecube to do so)
     

Share This Page