Naruto - Akatsuki Rising not working on Prometheus 5.03 v3

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by TheOtakuOverlord, Nov 15, 2010.

  1. TheOtakuOverlord
    OP

    Newcomer TheOtakuOverlord Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    49
    Location:
    Liverpool, UK
    Country:
    United Kingdom
    Hi, I'm trying to get Akatsuki Rising to work on my psp, but whenever i start the game, it just loads a black screen with no errors or other messages and it stays like this until i go back to the home menu. I'm on 5.03 Prometheus V3 and I'm using a PSP 2000. Whats up with it?
     
  2. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Did you get a Clean or a Pre-patched/Fixed ISO? You may need to use eDecrypt/Yoshiro's Game Patcher on the eboot.bin if it was clean, or it may just be an issue with the Prometheus firmware.
     
  3. TheOtakuOverlord
    OP

    Newcomer TheOtakuOverlord Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    49
    Location:
    Liverpool, UK
    Country:
    United Kingdom
    It was a clean cso as far as i know, how do i go about decrypting it?
     
  4. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Decompress it to an ISO, extract the eboot.bin with UMDGEN patch it with eDecrypt and rebuild the ISO with the decrypted eboot.bin.
     
  5. DarkDusk

    Newcomer DarkDusk Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Iso tool will work just as well, I believe.
     

Share This Page