NA GBA Ambassador Titles are out!

Discussion in 'User Submitted News' started by ferofax, Dec 16, 2011.

Dec 16, 2011
  1. ferofax
    OP

    Member ferofax End of the World

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    2,564
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    1 person likes this.


  2. syko5150

    Member syko5150 GBAtemp Syko!

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,091
    Location:
    California
    Country:
    United States
    I can confirm that they're out in the US at least in California anyway.
     
  3. sputnix

    Member sputnix GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    369
    Country:
    Bangladesh
    Gah not here in BC Canada man I got so excited now I have to keep turning my system on and off each time I check [probs don't have to but I rather have the store refresh than not at all]
    anywho now to show my rage
    [​IMG]
     
  4. DiscostewSM

    Member DiscostewSM GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    4,792
    Location:
    Sacramento, California
    Country:
    United States
    California here (NA), and I'm showing the games under My Downloads of the eShop. Downloading as I type.
     
  5. klim28

    Member klim28 Hunter4Life

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    658
    Location:
    LocLac village...
    Country:
    Philippines
    Its not showing on my eShop :(
     
  6. ferofax
    OP

    Member ferofax End of the World

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    2,564
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    I looked for Fire Emblem right away. Then Minish Cap.

    Be leaving in a few, so I'll grab those two first and queue the rest for later. :)
     
  7. Snailface

    Member Snailface My frothing demand for 3ds homebrew is increasing

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    4,324
    Location:
    Engine Room with Cyan, watching him learn.
    Country:
    Antarctica
    lol, I have two systems set to the same state and one has the games and one doesn't.

    Maybe these downloads are ordered by serial code or something other than where you live.
     
  8. SamAsh07

    Member SamAsh07 GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    2,693
    Location:
    Bahrain
    Country:
    Bahrain
    I see it on my NTSC 3DS as well.
     
  9. 431unknown

    Member 431unknown Greatness Awaits

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    2,055
    Country:
    United States
    Would have been nice if they just download themselves onto your 3ds as long as you had the ambassador certificate.
     
  10. sputnix

    Member sputnix GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    369
    Country:
    Bangladesh
    YAY finally got'em downloading them one at a time

    @DiscostewSM, you don't have to quote the OP people know who your talking to, or what your referring too.
     
    1 person likes this.
  11. DiscostewSM

    Member DiscostewSM GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    4,792
    Location:
    Sacramento, California
    Country:
    United States
    You'd be surprised sometimes.

    Anyways, I'm sure some people will probably be happy to know that the X button can be used as the B button (at least it can with Metroid Fusion. Will check the others). Gives a little freedom to not having to deal with the B+A layout.
     
    1 person likes this.
  12. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    Got those goodies on my UK 3DS now, played first parts of F-zero, Mario Kart and Wario Land 4, they play great.
    The panic-escape sequences of Wario Land 4 are tough to emulate and the 3DS does it great.
     
  13. BoxmanWTF

    Member BoxmanWTF ♪Toot Toot Sonic Warrior♫

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Behind you
    Country:
    Canada
  14. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    They're available in Europe as well. It seems these run in a mode similar to DS mode. You can also run the games in their original resolution by holding Select and Start while booting the game.
     
  15. OrGoN3

    Member OrGoN3 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 23, 2007
    Messages:
    989
    Country:
    United States
    Confirmed for the East Coast, USA.

    @Maikel Steneker
    You have to hold both? In the previous handhelds, you only had to hold one.....
     
  16. ShawnTRods

    Member ShawnTRods GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    4,279
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    I cant even connect to eshop lol.
     
  17. Schmendrick

    Newcomer Schmendrick Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    55
    Country:
    Netherlands
    You only have to hold either. I had expected an awesome hardware 'frame' around it (like the GB/GBC games) when using original resolution, but it's just a black border :(

    Also the system doesn't go into sleep mode when you close it, nor does it have save states
     
  18. baggieman

    Newcomer baggieman Advanced Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    United Kingdom
    confirmed in uk,many tanx ninty :D
     
  19. NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU

    Member NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU Now with extra redundancy!

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    859
    Location:
    The EoF
    Country:
    Australia
    Not bad for a couple of free games!

    Anyways, suck it, we (Australians) got ours yesterday! :P
     
  20. ShawnTRods

    Member ShawnTRods GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    4,279
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Got them? I cant even connect to eshop.. giving me error.
     

Share This Page