n64 emulator?

Discussion in 'GBA - Emulation' started by fosteliss, Aug 4, 2007.

Aug 4, 2007

n64 emulator? by fosteliss at 9:29 PM (4,059 Views / 0 Likes) 20 replies

  1. fosteliss
    OP

    Newcomer fosteliss Member

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    33
    Location:
    texas
    Country:
    United States
    would an n64 emulator be possible?
     


  2. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    N64... on GBA...

    Are you out of your fucking mind? SNES barely runs on GBA...
     
  3. fosteliss
    OP

    Newcomer fosteliss Member

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    33
    Location:
    texas
    Country:
    United States
    woopsss....
     
  4. Veho

    Global Moderator Veho The man who cried "Ni".

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    8,640
    Location:
    Zagreb
    Country:
    Croatia
    Cue: exact same question, in the DS Emulation board.


    [​IMG]
     
  5. paul1991

    Banned paul1991 Banned

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    680
    Country:
    United States
    THERE ARENT EVEN ENOUGH BUTTONS!
    But ive heard that the ds emu for GBA is coming along nicely... [​IMG]
     
  6. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    lol there still ins't enough buttons XD^
     
  7. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    guess what?! i modded my DS to play PS4!

    btw there was a little bit of serious discussion about n64 on DS at gbadev recently. not a topic for noobs though.
     
  8. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    so man, you got it all wrong!! you modded your DS for PS5

    i modded my ds for the xbox 720 [​IMG]
     
  9. Reduxed

    Member Reduxed GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    221
    Location:
    Vancouver baby!!!
    Country:
    Canada
    not even close, graphics are too superior on the N64 already
     
  10. myclock

    Member myclock GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    465
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    lol i laughed at this.. gba is 32bit and N64 is 64bit. no way they can emulate it XD
     
  11. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Ignore >.>
     
  12. reaperman@home

    Member reaperman@home GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 6, 2005
    Messages:
    154
    Country:
    oh, there's just a couple pages of other reasons I can think of without trying
    I will say that just reading the subject line from the forum overview screen did at least put a smile on my face [​IMG]
     
  13. leetdude_007

    Member leetdude_007 Official GBAtemp Assassin That Has Never Killed An

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    998
    Country:
    United States
    There was a definite NO in the DS section, so there absolutely is a NO here as well.
     
  14. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    Maybe in 10 years Ben H will put an N64-on-a-chip in a GBA shell, and you could all suck it!
     
  15. reaperman@home

    Member reaperman@home GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 6, 2005
    Messages:
    154
    Country:
    naw, hell would have frozen over first.
    Simply because it would require him to finish my consolized mvs first--comming up on my 1-year anniversary of paying for that.

    besides, that's hardly emulation. Maybe a custom FPGA system would count...
     
  16. xbmcuser

    Newcomer xbmcuser Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    somebody could code an N64 emulator on the gb nevermind the gba, unfortunatly it would run about at 1 FPW. 1 frame per week.
     
  17. hakdizzle

    Member hakdizzle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    119
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Lol so true
     
  18. sasuke_kun12

    Member sasuke_kun12 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    202
    Location:
    Tokyo 3
    Country:
    Australia
    i just modded my ds to play Nintendo 1024
     
  19. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    OMFG?! Really.

    Shit man, T3LL US H0W U DID IT!!!1ONE
     
  20. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    I'm currently working on an emulator for Game & Watch, the only snag is not being able to get the emulator to fit as there isn't enough damn space!
     

Share This Page