N-Card Problem...

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by liliascarlet, Mar 2, 2008.

Mar 2, 2008

N-Card Problem... by liliascarlet at 3:30 PM (1,414 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. liliascarlet
    OP

    Newcomer liliascarlet Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    Tuvalu
    This problem doesn't always happen, but most of the time my N-Card displays "Loading menu", flashes, and then just displays a white screen.
    I've tried waiting, and im sure it doesn't load within 30 min.
    Again, this only happens about 95% of the time.
    Help please?
     
  2. Apache Thunder

    Member Apache Thunder I have cameras in your head!

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    3,815
    Location:
    Levelland, Texas
    Country:
    United States
    I had a similer problem with mine a while back where it froze at the loading menu message. I solved it by deleting the lastsave.sdb file in my DSYSTEM folder. Appearently it somehow got curropt or something and caused it to freeze it when it tried to load it.

    Connect your N-Card to the computer and go to the DSYSTEM folder. Delete the lastsave.sdb file and it should load properly after that.
     
  3. Nikita

    Newcomer Nikita Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    1
    Country:
    Spain
    I have the same problem like liliascarlet.
    But i can't delete lastsave.sdb, because i formatted my N-card and there's no DSYSTEM folder. I read in Internet that i have to paste the XMENU.DAT folder and that will create DSYSTEM folder. But my NDS does not create that folder... any solution? sorry for my english

    HELP ME PLZ:bow::bow::bow::cry::cry:
     

Share This Page