My wii hates me for somereason.. (bricked for no reason)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by gamerjr, Dec 22, 2009.

  1. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    Ok this is like the 3rd time its happend just randomly. I havent touched IOS's since like 2 weeks ago. It is giving me a black screen for both HBC and Wii menu. I do have a backup NAND but i really dont want to use it again... I want a final fix to this. I upgraded to 4.2 successfully the same day as i messed with IOS's and its worked fine until now.
     
  2. Dmon84

    Member Dmon84 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Stuttgart
    Country:
    Germany
    If you haven't touched your IOS's, i would guess it is a hardware failure.
    If that's the case send it to Nintendo!!!
     
  3. RC89

    Member RC89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    Denmark
    Have you tried deleting/renaming the bootmii folder on your sd card?
     
  4. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Take the SD Card out...no need to rename it until you know its the issue.
     
  5. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    ive tried taking it out, i know i can just use a nand backup but i want to find a permanent solution to why its doing this.
     
  6. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    Can someone say a reason... i really dont like this happening
     
  7. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    I have heard of a problem like this before. Use the GBAtemp search button to find a fix.
     
  8. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    I have, only thing i can come across is its similar to what happens when you update via Ninty to 4.2 with bootmii installed.
     
  9. ChokeD

    Member ChokeD The Contributor

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    967
    Country:
    United States
    A long time ago I had a similar problem when I tried cIOSCORP v1 or v2 or something and I fixed it by manually replacing all the ios with wad manager but I think now-a-days you could use DOP-IOS, NUS or something like that to replace all your ios in your Wii ??? I'm not sure I never had to use those. Sounds like the nand back up you have isn't that great either. I say if you replaced/installed new ios over the existing ones you have it may work as a permanent fix, but I'm no pro. Anyone ?? I dare you to comment what you know. [​IMG]

    There is plenty of people to see my name and want to correct me if I'm wrong on anything, where are these people ??? [​IMG]









    Complete Softmodding Guide
     
  10. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    I do have a really old copy of Cioscorp installed i never even use. I take it I have to restore my Wii virginize it and then redo it all?
     
  11. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    go to the info symbol in bootmii and tell me your nand usage

    Posts merged

    i had this before when i restored my old backup ...
     
  12. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    Wth 3.3 percent?


    [edit]

    incase you wanted to know the SysMenu its unknown boot1a boot2v2
     
  13. nIxx

    Member nIxx GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,459
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Dunno for sure what´s the problem but it really sounds like a pretty much messed up System.
    anyway definitly get rid of ciosCrap nobody needs it and it makes very much (stupid) problems. Just use a cIOS with an Loader and you are fine.

    EEdit: 3.3 percent sounds really wrong !? Dunno what you have done but anyone must have done something to the Wii because files doesn´t delete automatically.
     
  14. gamerjr
    OP

    Member gamerjr GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    K ill just restore, virginize and start from scratch.
     

Share This Page