My Top Side of Additional Theme can't show any font

Discussion in 'Acekard' started by pan_chie, Feb 15, 2010.

  1. pan_chie
    OP

    pan_chie Newbie

    Newcomer
    2
    Feb 5, 2008
    Indonesia
    Konnichiwa....



    dear all, i just bought my first Acekard2i 2 weeks ago, and i just add some new themes.
    but after load of these themes, top side of my theme can't show any font both calendar and clock...

    but if i turn back to 2 default theme and my top side can show calendar and clock font again...

    is anyone ever had these problem also??

    i'm using AKAIO 1.5.1

    Please help.... [​IMG]
     
  2. paddi23

    paddi23 Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 15, 2010
    To make the clock and calendar work properly place these 4 files (clock_colon.bmp, clock_numbers.bmp, day_numbers.bmp, year_numbers.bmp) into a folder named "calendar" within the theme's folder.
     
  3. pan_chie
    OP

    pan_chie Newbie

    Newcomer
    2
    Feb 5, 2008
    Indonesia
    @paddi23

    woah....thank you very much...

    i just figured this out...
    when i downloaded theme for my Acekard2i,
    i think that it will only need to put in UI folder but i'm wrong...

    Thank you for your help..
     
  4. choconado

    choconado Doesn't understand a damn thing on here

    Member
    1
    Jan 28, 2010
    United States
    funny story--at first I thought I was doing something wrong, because it wouldn't work. Then I found out that I was misspelling "Calendar" d'oh!

    On the other hand, there's an HR Giger theme I've had that I got directly from the AK site whose clock and calendar just plain don't work. For the record, the theme is called "Dark World".
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice