My Supercard DSTWO don´t work with my 3ds

Discussion in 'Supercard' started by oxenh, Feb 17, 2013.

Feb 17, 2013
  1. oxenh
    OP

    Member oxenh The most unknown member of GBAtemp

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    272
    Country:
    Chile
    I always have problems when i use my supercard with my 3ds, it just work for a few minutes and after that,a weird freezing occurs and don´t work again.
    I used the same card for around three year with my dsi without problems.
     
  2. stanleyopar2000

    Member stanleyopar2000 The Official GBATEMP Thread Killer. No Mercy.

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    3,928
    Country:
    United States
    what?...I ORDERED a DSTWO.. dafuq?
     
  3. peire

    Newcomer peire Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    38
    Location:
    liverpool
    Country:
    United Kingdom
    I have the ds2 and its been fine on my 3ds
     
  4. KoopaHax35000vr

    Member KoopaHax35000vr Idk

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    146
    Location:
    Some house.
    Country:
    United States
    same here
     
  5. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    Contact issues.
     

Share This Page