My SSB3DS USA romcard desn't work on Home Menu.

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by nooby89, Apr 19, 2016.

  1. nooby89
    OP

    nooby89 A normal member with a stupid alias

    Member
    1,613
    223
    Aug 18, 2015
    Canada
    When I start the game, this create two black screens, but when I start it with HANS, this perfectly work... Any idea?
     
  2. Subtle Demise

    Subtle Demise h

    Member
    1,317
    1,320
    Sep 17, 2009
    United States
    Is it the same region as your 3ds?
     
  3. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL

    Member
    6,683
    2,825
    Oct 1, 2010
    United States
    From his signature, his 3DS is USA.
     
  4. Subtle Demise

    Subtle Demise h

    Member
    1,317
    1,320
    Sep 17, 2009
    United States
    Oh I couldn't see the signature on mobile.

    I see your 3ds is an old one. Smash takes a couple minutes to start up on the old3ds. Have you simply tried waiting a bit for it to start? Are you using an actual game cartridge or something like a gateway?
     
    Last edited by Subtle Demise, Apr 19, 2016
  5. nooby89
    OP

    nooby89 A normal member with a stupid alias

    Member
    1,613
    223
    Aug 18, 2015
    Canada
    I've wait 10 minutes...
    No Gatewait.
     
  6. MoonUsotsuki

    MoonUsotsuki Member

    Newcomer
    48
    13
    Sep 20, 2015
    Mexico
    Here.
    Are you using any cfw?

    Sent from my LG-H221 using Tapatalk
     
  7. nooby89
    OP

    nooby89 A normal member with a stupid alias

    Member
    1,613
    223
    Aug 18, 2015
    Canada
    Hum yes, I've try with ReiNAND, AuReiNAND and CakesFW witht their last version...
    Note: I use SaltySD Custom Update 1.1.5... And with any updates (so with Hans), this work, but I need the update to play correctly...
     
    Last edited by nooby89, Apr 20, 2016
  8. MoonUsotsuki

    MoonUsotsuki Member

    Newcomer
    48
    13
    Sep 20, 2015
    Mexico
    Here.
    Are you using them with arm9loaderhax? Sometimes there is an issue when using those and a boot manager or anim9, try to disable any of those if you have either.

    Sent from my LG-H221 using Tapatalk
     
  9. nooby89
    OP

    nooby89 A normal member with a stupid alias

    Member
    1,613
    223
    Aug 18, 2015
    Canada
    Oh, yeah I use that...
    Mkay, thanks.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Oh, this work now!
    Thanks ^^