My new Acekard 2i cant work with my new DSi 1.4U,Help!

Discussion in 'Acekard' started by jason1984, Feb 2, 2010.

  1. jason1984
    OP

    Newcomer jason1984 Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    Hi

    Does the acekard 2i support DSi 1.4U?
    If cannt,what would i do to make it work with DSi 1.4U?
     
  2. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    You forgot to tell everyone you brought it from EbuyLife along with your R4i SDHC, DSTTi and M3i Zero.

    Stop wasting people's time.
     
  3. jason1984
    OP

    Newcomer jason1984 Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    No,it is a real problem.
     
  4. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    I don't know the exact details (like what file you need and where to get it), but the AK2i does have an update that will allow it to work on the current DSi firmware. You need a DS or DS Lite (or a DSi with old firmware I suppose) to apply the update though, since the AK2i has to be able to boot up to run it.
     
  5. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia

Share This Page