My homebrew channel stopped working after a homebrew browser update

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Dinoguy, Apr 9, 2009.

  1. Dinoguy
    OP

    Member Dinoguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    201
    Country:
    United States
    I'm really angry,since for some reason my homebrew channel takes like 30 secs to load and it loads nothing,any other sd card related channels give me a FAT error It was working on FAT but just to see if it'll work I formated it to FAT32,and it still doesn't work! And I think the homebrew browser update is responsible,how do I fix my wii?

    on a unrelated note I update vbagx and snes9xgx and for some reason my gamestop brand controllers won't stop rumbleing whenever the apps are on.Why?
     
  2. dottor_male

    Member dottor_male GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    181
    Country:
    Italy
    Try to use another SD card.
    It seems that yours is corrupted.

    If it's an old SD card, maybe the first sectors are wearing out ( one of my old SD card begun to NOT save my photos in my camera for that reason...)
     
  3. Jacobeian

    Member Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,879
    Country:
    Cuba
    vbagx has been re-released to fix that bug, check for version 1.09 (not yet on HBB, get it from wiibrew)
    rumble problem does not affect snes9xgx, you are probably mistaken for this one
     
  4. Dinoguy
    OP

    Member Dinoguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    201
    Country:
    United States
    Its the wii I tested some of the same brand smaller 256 mg sd's and in the photo channel it said sd card not useable and they had pictures! My normal sd still works on my laptop. How do I fix my wii if the sd card slot won't work,and I blame the homebrewbrowser update,the update probaly corrupted my wii sd slot. Please I need help no homebrew channel equals no hacking no hacking equals = [​IMG]( .
     
  5. Dinoguy
    OP

    Member Dinoguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    201
    Country:
    United States
    can I update via nintendo? will that fix it? The new nintendo firmware includes sd card compatibality thats why I'm asking ,sorry for doubleposting,but I'm really desperate for an answer.
    Edit:Whick IOS is the one with sd card compatibality,I was thinking of using the rescue menu and load homebrew from a dvd-r from there.
     

Share This Page