1. ganons

    ganons GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    2,914
    Country:
    Had any time to look at it?
     
  2. navi_1er

    navi_1er Member
    Newcomer

    Joined:
    May 11, 2017
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Going to sound dumb but where do I get fsmitm.flag at?
     
  3. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    same folder as the "romfs" folder is. To: SD:/ReiNX/titles/TITLEID/
     
  4. navi_1er

    navi_1er Member
    Newcomer

    Joined:
    May 11, 2017
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    I should have clarified more, sorry about that. I downloaded an English patch of the game and it came with the .pak file but with no instructions. I use ReiNX and I am a total noob so it wasn't working and I'm guessing it's because I need fsmitm.flag to make it work? Again total idiot but thats because of laziness.
     
  5. lucaboy

    lucaboy GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    119
    Country:
    Italy
    Maybe you should try to use the patcher and not to download an illegal pre-patched pak. ;)
    However i'm sure the file "fs_mitm.kip" is missing in ".../ReiNX/sysmodules".
     
    xXDungeon_CrawlerXx likes this.
  6. RY0M43CH1Z3N

    RY0M43CH1Z3N Touching things and improving your world
    Member

    Joined:
    Aug 16, 2017
    Messages:
    575
    Country:
    Spain
    Yes, you have to download appart.
     
  7. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    Hi, and thanks a lot for your work. Whenever I try to patch the update nsp with heroscript it says I need the titlekey, which I don't believe exists for the update?
     
  8. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    it does exist for the update.
    Just check the .tik file inside the nsp. The titlekey sould be in 0x180.

    Sharing it here is illegal, tho.
     
  9. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    Sorry, I'm very new at all this stuff. I've got the nsp extracted and have the tik file, but how do I open the tik file?
     
  10. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    Hex editor. Check position 0x180 there. It should contain 32 numbers and letters
     
  11. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    So I got the titlekey for the update, but now I'm having issues patching the main game. I tried two separate dumps, both properly extract the NCAs but ask for titlekey when they get to romFS. I've checked the keys.txt and it has everything. Thanks so much for the help, and I apologize for being almost completely clueless when it comes to this.

    Edit: Also, when extracting the NSP for the main game, the titlekey at 0x180 is just a bunch of 0's. Is this normal?
     
  12. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    Is there a Key in 0x170 or 0x190? If there's no key, there's something weird then.
    Not sure tbh.
    I don't use illegal NSPs, tho^^'

    If you want to use both, the main and the update, select both and drag & drop them over heroscript.
    @lucaboy probably knows more
     
  13. purlepen

    purlepen Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 12, 2013
    Messages:
    3
    Country:
    Whenever I drag the XCI onto heroscript, it just tells me hactool isn't found. They're both in the same directory.
     
  14. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    Yeah, 0x170 and 0x190 are all zero'd out as well. Trying to do both the main and the update, it still asks me for titlekey - I tried entering the update titlekey but I get "Something went wrong".
     
  15. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    upload_2018-9-17_8-54-17.png

    Hactool needs to be in the /tools/ folder like everything else, too.
    Drag&Drop the XCI over "heroscript.bat"




    You got a faulty dump then I believe.
     
  16. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    Is there a way to extract the titlekey from an xci?
     
  17. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    A XCI doesn't even have a titlekey, because it doesn't need one.
     
  18. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    Strangely enough, even with an xci, heroscript is asking me for the titlekey.
     
  19. xXDungeon_CrawlerXx

    OP xXDungeon_CrawlerXx GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2015
    Messages:
    2,041
    Country:
    it shouldn't.
    @lucaboy do you know why?
     
  20. purlepen

    purlepen Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 12, 2013
    Messages:
    3
    Country:
    Ah. Thank you.

    I'm getting this now too. It's telling me the same thing.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Translation, Academia, Language