1. Metal Overlord

    OP Metal Overlord GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    I just had a new GBA Expansion Pack but when I try to fit it in slot 2 on my DS it won't go in! How do I get it in?
     
  2. Law

    Law rip ninjacat that zarcon made me
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Country:
    What type of DS? Phat or Lite?

    What shape is the cart? Is the cart meant to be used in the Lite? If so, it won't fit in a phat.
     
  3. santorix10

    santorix10 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    Could you post a picture of your expansion pack?
     
  4. Metal Overlord

    OP Metal Overlord GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    168
    Country:
  5. raulpica

    raulpica With your drill, thrust to the sky!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    11,072
    Country:
    Italy
    Your DS is like this:
    [​IMG]

    or like this?
    [​IMG]


    If it's the first one, you have to use the GBA-sized cover for it. Just open your Expansion Pack with a screwdriver, and then replace it in the GBA-sized cover.
     
  6. Metal Overlord

    OP Metal Overlord GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    You mean I bought the gba pack for nothing?
     
  7. raulpica

    raulpica With your drill, thrust to the sky!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    11,072
    Country:
    Italy
    I fixed my post [​IMG] I've just noticed that you should have a GBA-sized shell in the package, you could use that. Refer to my previous post for instructions.
     
  8. Jepeto

    Jepeto GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    198
    Country:
    Uruguay
    No, in the picture of the expansion pack, you have two cases, use the big one, the small one is for the Lite.
     
  9. Metal Overlord

    OP Metal Overlord GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    I just tried that but when I boot it with my R4 the screen just stays white. What do I do now?
     
  10. raulpica

    raulpica With your drill, thrust to the sky!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    11,072
    Country:
    Italy
    Remember to run GBA ExpLoader from your R4 to use it [​IMG]
     
  11. Metal Overlord

    OP Metal Overlord GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    Okay I got it working now! I'm so happy! [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Expansion,