My friend have 3.4E! Have now install custom ios rev7...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Aimen, Dec 17, 2008.

  1. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    my friend have 3.4E! Have now install custom ios rev7 on hes wii but cant downgrade to 3.2E! Is there something else?

    Posts merged

    Please, a answer please?
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Why can't he downgrade? Has he tried?
     
  3. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    He cant! We use waninkokos downgrader! Why it dosent work=
     
  4. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
  5. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Can i use AnyRegion Changer?
     
  6. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    I haven't read the tut but it says that it's a tut to downgrade to 3.1 3.2 etc. Does it say anything about it being only a tut for ntsc-u? o.o i'll read it
     
  7. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    It's only a ntsc tut [​IMG] need pal xD
     
  8. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    hmph.... I've read it, didn't see any sign of only ntsc-u wiis... am i blind? o.o do u have wi-fi, the right cios installed? Does it say anything w/ an error?
     
  9. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Have waninkoko newest rev7 cios with waninkoko downgrader! tested anyregion but nothing work!
     
  10. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    what do u mean by nothing works?? Tell me what u did and tell me what it looked like. Restarted the wii, came back to menu?? what?
     
  11. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    I install the cios rev7 from waninkoko, then i use waninkoko downgrader and when i start it so wii reboot to the menu! I have 3.4E!
     
  12. lourens

    Newcomer lourens Advanced Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    70
    Location:
    Gouda
    Country:
    Belgium
  13. TriLLioN

    Member TriLLioN GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    106
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Aimen said that it was only for ntsc-u not pal when i sent him that tut... does it have anything that says "only works on ntsc-u/usa wii" or something? o.O
     

Share This Page