My friend has homebrew and 3.1U what occurs if...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Awesome turtwig, Dec 26, 2008.

  1. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    He updates to 3.4U, via animal crossing city folk? Is there an update blocker out there he can use to skip the disc's update.
     
  2. that_dude

    Newcomer that_dude Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Starfall?
     
  3. Legobot

    Member Legobot GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    168
    Location:
    Wherever the wind takes me
    Country:
    United Kingdom
    You do realise you posted this twice?
     
  4. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I did???? oops.....
     
  5. nutta_nic

    Member nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    556
    Country:
    United Kingdom
    update to 3.2 with any region changer then install starfall, or if you dont want to update then i think gecko os is the only other way to by pass the updates but it would have to be run everytime
     
  6. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    no, run the game ONCE with GeckoOS or Backup Launcher Channel - after that you can play the game through the disc channel without any need to update
     
  7. nutta_nic

    Member nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    556
    Country:
    United Kingdom
    ah my mistake, [​IMG] never used it so i just assumed! lol [​IMG]
     
  8. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    So if you run it once in GeckoOS, you can just play it all the time in the Disch channel?
     
  9. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Do you all realize that there is no 3.4 update in discs yet?? the update inside AC is only the instalation of IOS38- 53- 55 like NFS:U
     
  10. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    and you can skip that by using Backup Launcher to play the game for the first time

    .. after that you can play it through the disc channel



    (I did the update for Need for Speed Undercover but Animal Crossing didn't work. I saw the update warning on the disc channel and tried tried it through the Backup Launcher Gamma with 002 Fix. Game started and after that i saw that i can run the game through the normal disc channel now)
     
  11. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Do you have IOS38 -53 and 55 installed???
     

Share This Page