my backup launcher 0.3g isn't working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by haru3173, Apr 26, 2009.

Apr 26, 2009
  1. haru3173
    OP

    Newcomer haru3173 Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    I have a soft modded wii and everytime I run zelda TP(backup) through backup launcher it says dvd read error 324. I can run the game through usb loader and disc channel though.
     
  2. blitzer320

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    try reinstalling the cios rev 10
     
  3. bootsector

    Member bootsector GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    193
    Country:
    Brazil
    So either the disc or your wii's drive laser are screwed up!

    regards,

    bootsector
     
  4. blitzer320

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    its not the disc because he can load through the disc channel so it has to be the cios in slot 249 just try reinstalling the cios and you should be fine
     
  5. haru3173
    OP

    Newcomer haru3173 Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    tried it, wierd thing is that backup launcher can read original copies of the game.

    @bootsector - could be but my wii can read backup copies just fine through disc channel. I have Cioscorp installed
     
  6. blitzer320

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    what did you use to get disc channel loading and what cios rev do you have
     
  7. haru3173
    OP

    Newcomer haru3173 Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    I used cioscorp to get disc channel working. how do I know what my current cios rev I have? I have installed lots of it and forgot but I know I installed rev 10 last time.
     
  8. wiiman123

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    ..........................
     
  9. blitzer320

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    did try reinstalling rev 10 by removing ios 249 and 250 with anytitle deleter and reinstalling with the
    wi-fi installer
     
  10. haru3173
    OP

    Newcomer haru3173 Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    Im getting page not found
     
  11. wiiman123

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    ...................................
     
  12. haru3173
    OP

    Newcomer haru3173 Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    @wiiman123 -the link you gave.
    Anyways, it works now! I deleted 249 and 250 and reinstalled rev 10 just like blitzer320 said and it works now. I'm guessing 250 is the problem cause I tried only deleting 249 last time and it didn't work. Thanks!
     
  13. blitzer320

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    no since rev 10 the cios installs on both 249 and 250 because it maxed out the limit for an ios slot so you have to delete both ioses
     
  14. wiiman123

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    .............................
     

Share This Page