1. MrTurkleton

    OP MrTurkleton Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I have 2 Wiis that get used, one of which is a freshly modded one. The external I have gets mounted just fine on the one wii but doesnt get seen on the other. I know the usb port is fine since i used CleanRip on my copy of brawl just fine. When i modded the wii did i forget to install a cios that allows neogamma to load it properly?
     
  2. Xexyz

    Xexyz GBATemp's™ Official Xexyz
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    1,404
    Country:
    United States
    Install IOS249 base [56] with d2x cios installer.
     
  3. MrTurkleton

    OP MrTurkleton Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i think i just installed it properly. No change in the mounting though
     
  4. Xexyz

    Xexyz GBATemp's™ Official Xexyz
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    1,404
    Country:
    United States
    use ios58 installer
     
  5. MrTurkleton

    OP MrTurkleton Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i did. Seems it was a combination of the freshmodded wii accidently having an old neogamma wad installed and wrong port. :P i feel stupid now
     
  6. Xexyz

    Xexyz GBATemp's™ Official Xexyz
    Member

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    1,404
    Country:
    United States
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - something, Mounting,