Mother 3 On EZIV

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by 8BitWalugi, Nov 7, 2008.

Nov 7, 2008

Mother 3 On EZIV by 8BitWalugi at 10:51 AM (978 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Why wont Mother 3 work on my EZ IV? Everytime i click it it says something about 256, stars doing a percentage thing than freezes at 100% Its really confusing me.

    Oh and a few extr things, How exactly does Pocket NES work and Goomba Colour is screwing up on me. No its not the games, is the loading.
     
  2. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
  3. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    Go to the game and press select then A.
    It will then write to the NOR storage and will be at the beginning of the filebrowser, just up once from the root of your memorycard.

    It is going to take at least 5 mins to write and then itll work fine.

    Goomba i have no idea hwo it works.
     
  4. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Ah! will my save work on it? as in, do i get to choose which save file to put in like with GBA Exploder. I have a 3-in-1 btw.
     
  5. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    I would assume so. but with GBA exploader I think the method of loading to NOR is slightly different. You might have to press Y instead.
     
  6. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    well, it works! i also got pocket nes working. my Goomba is 28 mb so do i have to write it to nor?
    or can i make two seperate goombas each one 16 mb or smaller?
     

Share This Page