More Problems

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by EnigmaXtreme, Aug 3, 2010.

  1. EnigmaXtreme
    OP

    EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Member
    1,343
    24
    Jan 1, 2009
    Tasmania, Australia
    Ok i updated to rev20 last week just like the rest of you, as soon as I did I noticed a few problems;

    - I cant load my usb games from the custom channels, im getting the "Could not initialize USB subsystem! (ret = -6)" error

    - When I go into GX, as soon as I select a game, the application freezes.

    So I decided to reinstall rev19, cause I knew that worked. However the problems are still there!

    What do I do next?
     
  2. luminalace

    luminalace GBAtemp Fan

    Member
    462
    0
    Jul 2, 2010
    I didnt have any problems but some people have said that deleting the config file helps!
     
  3. EnigmaXtreme
    OP

    EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Member
    1,343
    24
    Jan 1, 2009
    Tasmania, Australia
    Ive managed to fix the GX problem, but the home menu problem is still there
     
  4. EnigmaXtreme
    OP

    EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Member
    1,343
    24
    Jan 1, 2009
    Tasmania, Australia
    Can anyone help me?
     
  5. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,820
    8,120
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    Home menu problem? I think you mean the problem that you can't use you custom USB channels. Could you please say on which parition your games are, which program you used to create the channels and which USB loader you have chosen for the channels.
     
  6. EnigmaXtreme
    OP

    EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Member
    1,343
    24
    Jan 1, 2009
    Tasmania, Australia
    Im on a single partion, use Loadstructor and it uses cLoader
     
  7. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,820
    8,120
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    OK, I think the games are on a WBFS parition, right? I have read that some USB loaders have problems with cIOS249 v18+. But I can say that channels created with Crap and USB loader 1.6 by WiiCrazy are definitely working, you should give it a try.
     
  8. EnigmaXtreme
    OP

    EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Member
    1,343
    24
    Jan 1, 2009
    Tasmania, Australia
    Ok heres another problem now, i went to install the new wads and im getting the 1029 Error in wad manager 1.3
     
  9. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,820
    8,120
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???