Moonshell Problem

Discussion in 'R4 DS' started by Cyclone999, May 17, 2008.

May 17, 2008

Moonshell Problem by Cyclone999 at 6:57 PM (1,435 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Cyclone999
    OP

    Newcomer Cyclone999 Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    Canada
    When my friend clicks 'Multimedia' (the center icon) on the R4, all he gets is the bottom screen black and the top screen blue. It then freezes.

    I'm not sure what to do, because mine just works just fine.
    Our differences:

    He has chinese r4
    He has DS Lite
    His DS Lite is onyx (....)

    Is there someone who can help?
    P.S. This forum is AWESOME!
     
  2. distorted.freque

    Member distorted.freque I'm getting mixed signals here!

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    776
    Location:
    Right about...here.
    Country:
    Canada
    Try turning off the soft reset button...but my problem was a bit different from his so I'm not sure if that will work. D:
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    an r4 is an r4. the chinese menu means he is running a chinese firmware. he *should* be able to put on the US firmware with no issues and vice versa. with that said it could be the moonshell release bundled with his firmware has a problem. first download the real moonshell and export it for an r4 (http://home.att.ne.jp/blue/moonlight/moonshell171p1_with_dpgtools131.zip). run that as just a .nds file and see if it loads. if it does then just rename it to '_DS_MSHL.NDS' so that the 2nd icon will boot it.

    goodluck
    -another world
     

Share This Page