Moonshell Problem

Discussion in 'R4 DS' started by strawberrie, Nov 11, 2007.

Nov 11, 2007

Moonshell Problem by strawberrie at 4:36 AM (809 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. strawberrie
    OP

    Newcomer strawberrie Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I've made a search and I've read some threads but either I went pass it or I'm just blind but I didn't see one about this problem.

    Everytime I try to run my multimedia section from my R4 the touchscreen portion tells me there's an error, it still starts up moonshell but it says something about either the folder has been moved or whatnot and that I should try reformat which I did and I still get the same problem. I about to head out to dinner but I will try and post a picture of my problem ASAP. If anyone else has gotten this problem and has a solution, please let me know. Thank you in advance.
     
  2. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    That error happens to everyone.

    But it's meaningless. It's an error that means nothing.

    Carry on with Moonshell now.

    ~Nero
     
  3. Infinitus

    Member Infinitus GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    It's part of the normal boot. It just says that for no reason. :/
     
  4. enigmaindex

    Member enigmaindex the Scarecrow

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    663
    Location:
    Gold Coast, Australia
    Country:
    Australia
    My brother had a corrupt file in moonshell directory that got renamed somehow and Moonshell started to load then it got 3 quarters and just stopped, we were then able to read that error message and fix that problem, so it's there for a reason for it being there namely for troubleshooting purposes. If you really want to read it press and hold down select during start up it pauses the start up screen giving you a chance to read it.
     
  5. roadbusta

    Member roadbusta GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    123
    Country:
    Australia
    Is there some way to disable this message? To stop it from showing up? It is getting pretty annoying seeing an error message each time moonshell starts up...
     
  6. strawberrie
    OP

    Newcomer strawberrie Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    ahh ok thanks for your answers [​IMG]
     

Share This Page