Moonshell 1.7

Discussion in 'M3 Adapter' started by its-my-right, Mar 14, 2007.

Mar 14, 2007

Moonshell 1.7 by its-my-right at 4:57 PM (1,057 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. its-my-right
    OP

    Newcomer its-my-right Advanced Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    France
    Hi all, my matter is that I have read that in moonshell, we can display two images at the same time, each on a screen.But I do not find the way to doing this, could you help me ? thanks a lot !
     
  2. its-my-right
    OP

    Newcomer its-my-right Advanced Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    France
    up please ! thanks [​IMG]
     
  3. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Hey I don't think it's possible
     
  4. GameGeezer

    Member GameGeezer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    222
    Country:
    United States
    I have an R4 but I'm assuming moonshell works similarly on the M3. Text ebooks in moonshell can be shown on two screens by pressing select while reading the book. I'm not sure whether two different images can be shown in a similar way. I'll put some images on my card and see if I can make it happen.
     
  5. aslacker55

    Member aslacker55 I like pie

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    631
    Location:
    So Cal
    Country:
    United States
    Like this:
    [​IMG]
     
  6. its-my-right
    OP

    Newcomer its-my-right Advanced Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    France
    Well, yeah...funny but well...Could you explain me how did you done this ? thanks [​IMG]
     
  7. aslacker55

    Member aslacker55 I like pie

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    631
    Location:
    So Cal
    Country:
    United States
    The double screen was Moonshell Enhanced version in my M3 lite. Sorry bout the last post, I should have explained it. For the new moonshell 1.7 you can't do it.
     

Share This Page