Moonshell 1.6 goes final

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by zatelli, Jan 19, 2007.

Jan 19, 2007

Moonshell 1.6 goes final by zatelli at 9:30 PM (4,448 Views / 0 Likes) 18 replies

  1. zatelli
    OP

    Member zatelli GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 27, 2003
    Messages:
    540
    Location:
    Always on the move...
    Country:
    France







    Moonshell 1.6 goes final

    Stable release








    Moonshell 1.6 goes final as Infantile Paralysiser releases the much anticipated update to moonshell.
    The main changes consist of an enhanced graphical interface, support of much more flashcards thanks to integrated DLDI drivers, addition of a much awaited system menu & much much more.


    [​IMG] Changelog

    [​IMG] Moonshell 1.6 (Stable)


     
  2. mr_blonde_88

    Member mr_blonde_88 Torture You? That's A Good Idea. I Like That

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    913
    Location:
    Bristol (UK)
    Country:
    United Kingdom
    awesome stuff. how do i upgrade my R4s moonshell?
     
  3. heyyouguys

    Member heyyouguys GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    338
    Country:
    United States
  4. phoood

    Member phoood taking it to a whole new level.

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,001
    Location:
    Jewgoslavia
    Country:
    United States
    Wow, I was at his site looking for the dpg encoder when I saw that there was a 1.6. Came here, and I was right. 1.6 is finally gold. [​IMG]
     
  5. lilboymonkey

    Newcomer lilboymonkey Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    im having trouble getting moonshell 1.6 to work on my R4 :S
    followed the readme provided with moonshell 1.6 and still no luck )=
     
  6. Nestea80

    Member Nestea80 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    349
    Country:
    Canada
    I'm also have trouble getting it to work using the middle option in the main R4 menu. :S I just get that error screen ... the one that always shows up, but it stays there.
     
  7. Katalyst

    Member Katalyst Johnald Everyperson

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    753
    Location:
    From H-Town, Residing in ATL.
    Country:
    United States
    Works fine on my R4. Ran the setup, chose whatever options I needed, selected the drive my microSD card was on, let it do it's thing. Then renamed the .nds and I was good. The help screen provides lulz though [​IMG]:
    Not sure if that's always been there and this is the first I'm seeing it, but hey, if I didn't see it last time, it's new to me [​IMG]
     
  8. BoneMonkey

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    can anyone take a picture of how the moonshell looks like now ? is it different ?
     
  9. Katalyst

    Member Katalyst Johnald Everyperson

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    753
    Location:
    From H-Town, Residing in ATL.
    Country:
    United States
    Not really. It looks pretty much the same. There is a config menu you can go into now, but that's really the only graphical change I've seen so far.
     
  10. lilboymonkey

    Newcomer lilboymonkey Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    38
    Country:
    United States


    You renamed the _Boot_MSHL.nds file or the _DS_MSHL.nds? I might have mispelled one of those =X
     
  11. Katalyst

    Member Katalyst Johnald Everyperson

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    753
    Location:
    From H-Town, Residing in ATL.
    Country:
    United States
    The setup creates the "somethingsomethingMoonshell-R4-M3Simply.nds" on the card. Rename it to "_DS_MSHL.NDS"
     
  12. lilboymonkey

    Newcomer lilboymonkey Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    38
    Country:
    United States

    Thanks I got it to work, have you tried installing any of the plugins that came with 1.6?
     
  13. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    like it alot! [​IMG] no need for "Add Header"!
     
  14. Nestea80

    Member Nestea80 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    349
    Country:
    Canada
    Doh! So that's what you're supposed to do. Thanks.
     
  15. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Has anyone gotten this to soft reset on the M3 Simply or R4? When I try, it says "not support adapter type."

    I'm using M3 Simply 1.02b if that matters.
     
  16. richardfong

    Newcomer richardfong Advanced Member

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    54
    Country:
    United Kingdom
    guess they kept that nnoying error message in there [​IMG]
     
  17. Nestea80

    Member Nestea80 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    349
    Country:
    Canada
    This supposedly "final" version doesn't seem so final considering they mixed up the words "volume" and "zoom".
     
  18. Katalyst

    Member Katalyst Johnald Everyperson

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    753
    Location:
    From H-Town, Residing in ATL.
    Country:
    United States
    Still doesn't work. R4 team said it would work with the 1.6 Final, but it still doesn't. :/
     
  19. HayateSlash

    Newcomer HayateSlash Member

    Joined:
    Dec 30, 2006
    Messages:
    19
    Country:
    hi guys, i've one question regarding the Moonshell gui/interface options

    i've configured the program to my taste but what i need to know is: can I set up/fix a position for every mp3 lauch windows?

    I mean, for every time i want to launch a .mp3 file so each window (music, time clock, info...) i'll show up in the same position

    possible?

    btw...i've installed the normal version (just in case)
     

Share This Page