Moonshell 1.6 for R4 w/Soft-Reset

Discussion in 'User Submitted News' started by Katalyst, Feb 10, 2007.

Feb 10, 2007
  1. Katalyst
    OP

    Member Katalyst Johnald Everyperson

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    753
    Location:
    From H-Town, Residing in ATL.
    Country:
    United States
  2. Bali

    Member Bali GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    105
    Country:
    Netherlands
    Isn't this latest version of moonshell included in their v1.06 kernel?
     
  3. captain^k

    Member captain^k GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    124
    Country:
    New Zealand
    Yep it comes with MoonShell v1.6 [​IMG]
     
  4. Modrak

    Member Modrak GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    158
    Country:
    Czech Republic
    But it has no soft-reset...
     
  5. DEF-

    Member DEF- GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Messages:
    168
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden

    It does have soft-reset, press Start and you will be taken back to the R4 menu [​IMG]
     
  6. cmichaelt

    Newcomer cmichaelt Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    i must be special or something. when i push start while in moonscreen, nothing happens. i downloaded the R4 v1.6 update from R4's website. i then proceeded to delete the old files except for my roms. then i dragged and dropped the v1.6 files over. when i load into moonshell it says some sort of error occured, but it goes by so fast i can't read it. i've also already tried reformatting the entire card and placing the v1.6 files. any ideas?

    If it matters i'm using a kingston 1 gb assembled from japan.
     
  7. Dorkboy

    Newcomer Dorkboy Member

    Joined:
    Jan 13, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Sweden
    Press the little red "R" in the R4 menu and it'll light up green. Then you should be able to perform soft-resets. Hope it helps. [​IMG]
     

Share This Page