Monster Hunter works BUT

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by tengusoldier, Apr 30, 2010.

Apr 30, 2010

Monster Hunter works BUT by tengusoldier at 7:52 AM (1,255 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. tengusoldier
    OP

    Member tengusoldier GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    126
    Country:
    Mexico
    It freezes if I select city instead of village and if I pull up the home menu it freezes also.
     
  2. OrGoN3

    Member OrGoN3 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 23, 2007
    Messages:
    993
    Country:
    United States
    Wow. What a plethora of information. I'm sure you didn't bother searching the forums, as there are at least 5 new Monster Hunter Tri threads a day. In any case, which cIOS are you using? Which base? I know the game works best (perfectly??) using Herme's v4 IOS222 using base 38 merged 37.
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Do you have video mode patches enabled? What happens if you disable them?
     
  4. tengusoldier
    OP

    Member tengusoldier GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    126
    Country:
    Mexico
    I bothered reading that most f them ask how to make the game RUN, I can palay single palyer just fine its just the online that maks teh game freeze.
    I'm using 222 with the 37 and 38 merged thingy.
     
  5. resincake

    Member resincake GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    164
    Country:
    United Kingdom
    IOS222 (hermes) gives me a few minor issues in MH3, including no online mod (freezes). After reinstalling cIOSx r19 (using base 37) the game runs flawlessly, both on & off-line.
     

Share This Page