Monster hunter 3 demo won't boot on a wiikey

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jalaneme, Apr 30, 2009.

Apr 30, 2009
  1. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i've tried everything and it will not boot, i have brickblocked the iso, i can't region fii it as it says it's not a wii iso, when i boot it via the disc channel i get a black screen and nothing, when i boot it via geko 1.07 1.9 1.8 i still get a black screen, i even put the language as japanese, all i can find is solutions on how to get this game to work on a usb loader and backup launcher but not solution for for a wiikey, please help!

    i have a 3.2E wii and using a wiikey, i have installed cios v10 i have installed wads ios 38, 53, 55 and nothing.
     
  2. Jockel

    Member Jockel Tagging yourself? This shit ain't NeoGAF.

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    345
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Enable the Gecko OS Rebooter > region free and then use the disc channel.
    When you're done with that, thank me.
     
  3. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i am currently using 1.07 geko, i used the rebooter option, when it loaded the disc channel nothing appeared there, i will try upgrading to 1.9 and see if that does the trick.

    edit: yes! it worked with 1.9! thanks a lot!
     
  4. Jockel

    Member Jockel Tagging yourself? This shit ain't NeoGAF.

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    345
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    yeah you should probably try the newest version. good luck, it worked for me.
    Edit: good to see that it worked out for you.
    Have fun.
     
  5. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i'm having a lot of fun and love the demo so far, thanks.
     
  6. stryker92

    Newcomer stryker92 Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    i go on to my gecko OS 1.9 loader and then go to launch rebooter with the region free enabled, but when i click launch rebooter it comes up with "error loading menu"

    am i doing everything correctly? and i dont understand when you say "use the disc channel"

    thanks in advance
     

Share This Page