Might and Magic: Clash of Heroes (U) wifi Multiplayer Mode...

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by fairlyevenparents, Jan 2, 2010.

  1. fairlyevenparents
    OP

    fairlyevenparents GBAtemp Fan

    Member
    417
    0
    Sep 21, 2009
    United States
    united states
    Any one else having a problem with wifi or ds download for this game?
    I tried the Single Card Play with my sister. It connects for like 30 seconds and then turns into "Disconnected" for some reason.I also tried it with my cousin's DS also, and it turns into "Disconnected".I've tried it at least 5 times but it still won't connect fully.Has anyone encountered this problem?
    I'm using an acekard2, akaio 1.5, latest loaders , and a clean rom, if that helps
     
  2. TheViolentOne

    TheViolentOne GBAtemp Regular

    Member
    136
    1
    Dec 31, 2009
    hyrule
    aww I have the same problem I got 2 ds (ds and dsi) when I tryed it the same thing happened. [​IMG]
     
  3. fairlyevenparents
    OP

    fairlyevenparents GBAtemp Fan

    Member
    417
    0
    Sep 21, 2009
    United States
    united states
    Good you're not the only one, maybe akaio 1.5.1 might work
     
  4. I am r4ymond

    I am r4ymond PFE

    Member
    1,703
    1
    Sep 18, 2009
    United States
    Ionia
    People just doesn't want to reply, or maybe they're too busy playing the game to notice this. I doubt there'll be a fix for this. [​IMG]
     
  5. EyeZ

    EyeZ GBAtemp Addict

    Member
    2,339
    274
    Dec 4, 2009
    using AKAIO 1.5.1 and latest loader, same problem
     
  6. fairlyevenparents
    OP

    fairlyevenparents GBAtemp Fan

    Member
    417
    0
    Sep 21, 2009
    United States
    united states
    Thanks for telling me
     
  7. Fishaman P

    Fishaman P Speedrunner

    Member
    3,239
    505
    Jan 2, 2010
    United States
    Wisconsin
    I'm fine, and I was fine on 1.5/1.5.1