Might and Magic clash of heroes Eur fix?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Kreatur84, Jan 8, 2010.

Jan 8, 2010
  1. Kreatur84
    OP

    Member Kreatur84 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    376
    Country:
    Germany
    Hey Guys can anybody of these crackers in this board make a fix please?
    i want play it so much,but my english is so terrible.
     
  2. Zagorex

    Zagorex Newbie

    +1
    make a fix please ...
     
  3. xitpu

    Newcomer xitpu Newbie

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    +1
    thanks [​IMG]
     
  4. fairlyevenparents

    Member fairlyevenparents GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    united states
    Country:
    United States

    What do you mean???

    There's a patch for the anti piracy checks or whatever there called
    I think the only thing that doesn't work is the wifi
     
  5. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Xenophobia only made the "crack-patch" for the (US) version of the game. They're asking for a "crack-patch" for the (EUROPEAN) version of the game.
     
  6. Marth16

    Newcomer Marth16 Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    Germany
  7. 666

    Newcomer 666 Advanced Member

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    57
    Country:
    Does that crack work on an R4 / M3 simply?

    I can play the tutorials, but can't play the campaign, it gets to around the 3rd screen of 'story' and the screen goes black.
     
  8. Marth16

    Newcomer Marth16 Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    Germany
    I got a fake R4 as a preasent and the Crack works at mine card, but now is a cracked rom out, so no use of the patch anymore.
     

Share This Page