MH3 Volcano Z10 Issue

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by starcappa, May 14, 2010.

  1. starcappa
    OP

    starcappa Newbie

    Newcomer
    1
    0
    May 14, 2010
    United States
    Hoping you guys have the answer I'm looking for, this is pretty far into the game so I'm not sure how much help I can get but here goes.

    Running a Monster Hunter Tri USA rip on CIOS 222(223, and 249 don't work for it) using uLoader. Everything has been working flawlessly offline and online up until the point.

    This issue now is that on the Volcano map when I enter zone 10, 80% of the time on stuck on the "NOW LOADING" screen forever. This is for online, I haven't unlocked the volcano offline yet. Between the times that it works and otherwise, there isn't any variables that are different to my knowledge, asking others it seems the same monsters are there even when it doesn't crash. I've tried different missions on the Volcano map and the results are random as well.

    Has anyone made it to the 3 star missions online (5 star offline) that can test this as well?


    I hope I put this topic in the correct place.
     
  2. Red Ire Lap

    Red Ire Lap Advanced Member

    Newcomer
    90
    0
    Jun 8, 2009
    Canada
    Sounds like a bad burn/rip if everything else works well and that place is loading very poorly.
     
  3. boondoklife

    boondoklife GBAtemp Regular

    Member
    187
    1
    Sep 12, 2009
    United States
    Jah's Pocket
    I agree