metroid prime 3 not running in 480p

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by lukegoodman, Dec 8, 2010.

Dec 8, 2010
  1. lukegoodman
    OP

    Newcomer lukegoodman Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    hi peeps i am having trouble running metroid prime 3 with usb config v60 or wiiflow 2.2 in 480p.
    i can run metroid 1+2 perfect using force ntsc patch all but 3 looks terrible with jagged edges compared to them. i am using my origin metroid prime 3 pal disc before the trilogy came out on 4.1e pal 249 rev 20 with latest config usb and wiiflow? any help would be great
     
  2. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Are you using componenet cables?
     
  3. Juanmatron

    Member Juanmatron Slater Color

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    1,667
    Location:
    SEGA's World
    Country:
    Spain
    Try with PAL60 + Vi Patch.
     
  4. lukegoodman
    OP

    Newcomer lukegoodman Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    yes have the component cable i will try pal 60 vipatch thanks its just really strange metroid one looks better than 3 and its bugging me
     
  5. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Mine is working fine in 720x480p.

    Maybe MP3 is a little more jaggy because it just is.
    Or your imagination?
     
  6. lukegoodman
    OP

    Newcomer lukegoodman Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    thanks peeps tried pal60 with vidpatch looks much better now
     

Share This Page