Megaman Zero 2,3,4 and M3 Perfect

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by DespizingU, Mar 1, 2008.

Mar 1, 2008
  1. DespizingU
    OP

    Member DespizingU GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    705
    Country:
    United States
    When I use RTS in any three of these games with my M3 Perfect, right after I save and go back into the game, there isn't any sound. It's like the game has been muted. RTS with Megaman Zero is perfect. I don't get this problem. I don't remember if these problems occurred in the G6 Lite or not.

    Are others getting this same problem? I've tried this with the roms trimmed and not trimmed. It's probably just an RTS compatibility problem, but I thought I would ask.

    Thanks for any info.
     
  2. m3rox

    Member m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    1,673
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    I've never had that problem with those roms on mine. Though I haven't played them in quite a while, maybe something in the newer game managers mess it up?
     
  3. DespizingU
    OP

    Member DespizingU GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    705
    Country:
    United States
    Hmm...what manager and loader are you using?
     
  4. santorix10

    Member santorix10 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    240
    Location:
    Rochester, NY - USA
    Country:
    United States
    Actually I had those same problems...
     
  5. DespizingU
    OP

    Member DespizingU GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    705
    Country:
    United States
    Ok, so now I know it's not just me then.

    Thanks.
     

Share This Page