1. rizzod

    OP rizzod Not a New Member
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    791
    Country:
    So Megaman 10 Does not run in FreeTheWads at all... is there any other way to get it region free?
     
  2. Krestent

    Krestent What to post?
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,953
    Country:
    United States
    Use Priiloader or StartPatch to enable WiiWare region free directly on the System Menu
     
  3. rizzod

    OP rizzod Not a New Member
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    791
    Country:
    ok well i figured it out. Without using Priiloader or startpatch
     
  4. GolfDude

    GolfDude GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    853
    Country:
    United States
    MM10 needs the newest version of IOS 56 to run
     
  5. rizzod

    OP rizzod Not a New Member
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    791
    Country:
    i realise that, but im talking about region free-ing it.. i fixed it anyway, probably one of the weakest piracy stunts nintendo have pulled.
     
  6. bosman

    bosman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    216
    Country:
    And the fix was?

    Maybe might help out somebody else down the track.
     
  7. rizzod

    OP rizzod Not a New Member
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    791
    Country:
    yeah and cost me 1.5mil
     
  8. Krestent

    Krestent What to post?
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,953
    Country:
    United States
    He got fined 1.5mil for uploading the game, not sharing the fix
     
  9. longtom1

    longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Country:
    probably just fakesigned the wad or dlc permissions
     
  10. rizzod

    OP rizzod Not a New Member
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    791
    Country:
  11. ssjkakaroto

    ssjkakaroto Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    86
    Country:
    Running it through wwpacker seemed to work just fine.
     
  12. Jaz808

    Jaz808 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    337
    Country:
    Forums are for sharing and helping,
    Why the big secret rizzod ?
     
  13. damysteryman

    damysteryman I am too busy IRL these days...
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,223
    Country:
    Antarctica
    Interesting...

    I'll "acquire" this, and see if I can get it working. If not, I'll fix it, and if this is the case, I'll share the fix.
     
  14. Bumpman

    Bumpman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    252
    Country:
    United States
    Tell us?
     
  15. Slimmmmmm

    Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,770
    Country:

    The OP said he couldn't get it to run in freethewads, he prob just hex edited the region flag, can't remember it off the top of my head but sure you'll find it, or maybe he tried showmiiwads. Dunno what the big secret is, but I look forward to your simple explanation [​IMG]
     
  16. C175R

    C175R GBAtemp Pirate
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    662
    Country:
    United States
    so you want everyone else to SHARE what they have and help you and you don't care if they get fined but you are not even gona help? thats cool [​IMG]
     
  17. damysteryman

    damysteryman I am too busy IRL these days...
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,223
    Country:
    Antarctica
    Title ID is WRXE08.

    As for rizzed's secret, there isn't one. The game works fine. I used wad manager to install fine (use cIOS249 rev17 or lower, or rev18 base 38), and then it ran fine. I have 4.2E with priiloader, with "Region Free EVERYTHING" hack enabled.

    So FreeTheWads should work fine. If not use wwpacker, or edit the tmd yourself with a hex editor, resign, and repack.
     
  18. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Gambia, The
    Maybe region changing the wad doesn't work anymore, could be that nintendo did improve their security in that point. But just not doing anything to the wad and using a region free hack for VC/WiiWare(or just everything) is the way i would have expected to work. If the game wasn't NTSC, now we would still get people complaining that it doesn't work.(black&white due to crappy tv)
     
  19. tHciNc

    tHciNc Total Random
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    860
    Country:
    New Zealand
    Pal version made with showmiiwads and ntsc worked fine for me ntsc version. didnt need to dl ios56, think i installed it with band hero and gh5
     
  20. Bonny

    Bonny GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    801
    Country:
    Germany
    OMG it's soooo simple: Just use AnyRegionChanger, set your Consoles GameRegion, VideoOutput, SystemRegion and Language to USA, NTSC and English and it will work.

    I know, this is a SemiBrick, but who cares?!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RegionFree, happening, Megaman