1. neweggeek

    neweggeek Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 19, 2021
    Messages:
    1
    Country:
    United States

    I can confirm this as well. MiniTool partition wizard is saying it's not licensed.
     
  2. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    Which software do you use to modify a .wim file (file containing the mini windows 10 system for example)?
     
  3. Jayro

    OP Jayro MediCat Dev and Gameboy Modder
    Developer

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    9,397
    Country:
    United States
    I use 7-zip, but it only seems to work half the time, and I'm not sure why. But when 7-zip opens it as read-only, then I use Easy_DISM.
     
  4. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    The USB key must be formatted in NTFS for Médicat VHD?
     
    Last edited by AAA3A, Feb 21, 2021
  5. BastardFromNowhere

    Newcomer

    Joined:
    Dec 16, 2020
    Messages:
    27
    Country:
    Belgium
    Oui sinon tu risque de pas pouvoir ajouter les iso de plus de 4go
     
    AAA3A likes this.
  6. momosala

    momosala Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 26, 2020
    Messages:
    71
    Country:
    France
    _____________________________________________________________________________________

    Je t'ai déjà répondu : 
    Message 23 : #2917 Tuesday at 12:07 PM
    Message 56 : #2919 Wednesday at3:31 PM 
    Pourquoi tu demandez sans arrêt si JAYRO est un homme ou une femme ? Quel est ton problème ?
    -----------------
    I have already answered you: 
    Message 23 : #2917 Tuesday at 12:07 PM
    Message 56 : #2919 Wednesday at3:31 PM 
    why do you keep asking if JAYRO is a man or a woman? What is your problem. 
    __________
    Arrêtes d’écrire des messages en français, le modérateur te l'a déjà reproché. 
    stop writing messages in French. the moderator has already criticized you for that. 

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    si tu ne parle absolument pas l'anglais, utilises DeepL en ligne
    if you don't speak English at all, use DeepL online.
     
    neofita likes this.
  7. Tizie

    Tizie Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2021
    Messages:
    10
    Country:
    Netherlands
    Hahahahhahaah. This caught me laughing. Maybe he wants to date Jayro:D
     
  8. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    Excuse me for the French: I write in English but my browser sometimes translates my message into my language before it is sent!
     
  9. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    Excuse me for the French: I write in English but my browser sometimes translates my message into my language before it is sent!

    It's just that it's different for each website!
     
  10. lgdelai

    lgdelai Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 22, 2021
    Messages:
    1
    Country:
    Brazil
    Hello.
    Is there a version of MedCat lite?
    That has less than 2GB?

    Where do I download?
     
  11. momosala

    momosala Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 26, 2020
    Messages:
    71
    Country:
    France
    _________________________________
    A 2 GB version of MEDICAT: no.
    But you can make a USB key with Ventoy and put the ISOs you want up to 2 GB on it.
    You could put a mini Windows 10 on it.
     
  12. Nygma

    Nygma Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2021
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
  13. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    On Médicat VHD, Windows 10 is not validated! Is it normal or is there a manipulation to be carried out?
     
  14. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    For those who would like to start the PortableApps menu at the opening of Medicat VHD :
    Just drag the shortcut as an attachment (the computer must already be started on Medicat VHD available on C:\) into the following directory :

    C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

    Zip format due to the extension and due to the fact that the corresponding path does not exist when Medicat VHD is not started.
    The letter of the USB stick where you put Medicat USB and therefore PortableApps should be necessarily the same for everyone!
    The shortcut is also availablein the same directory in mini windows 10, but the letter in the shortcut path will have to be changed this time.
     

    Attached Files:

    Last edited by AAA3A, Feb 25, 2021
  15. Komodo6294

    Komodo6294 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 24, 2021
    Messages:
    1
    Country:
    Austria
    Hey everyone,

    First a great thank to Jayro for your work which makes my life easier everyday. And thank to you all for helping the community.

    I would like to have your opinion on a matter. Are you guys aware of any malware that could infect a bootable system like MediCat, as I’m sure the computer must write to it when in use ? And if it is a real risk, how could I prevent it from happening ? Maybe making my drive read only would prevent MediCat from working properly.

    Thanks in advance guys
    Have a nice day
     
  16. Mattd68

    Mattd68 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 25, 2021
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands Antilles
    Hi,

    Thanks for this amazing job, I always switch between 4 or 5 usb keys..
    I got an idiot question but you said its OK for UEFI or CSM, but its not possible to got 1 key with UEFI and CSM, I need to create 1 key with CSM an another one with UEFI ?

    Thank you.
     
  17. homeboy38

    homeboy38 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    France
    A few days without seeing Jayro, hoping (s)he is sleeping, resting, having some fun/holidays ; definitely deserving it
     
  18. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France

    Attached Files:

    Last edited by AAA3A, Feb 26, 2021
    pandabeathugo likes this.
  19. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    Post:
    1) https://gbatemp.net/threads/medicat...sb-for-pc-repair.361577/page-146#post-9367319
    Can I launch the tools manually in Jayro's Lockpick "windows"?
    2) https://gbatemp.net/threads/medicat...sb-for-pc-repair.361577/page-146#post-9367350
    Yes. Once booted, open This PC in the corner and open the USB to \Programs\Lockpick and open Lockpick.exe
    Hope this helps.
    3) https://gbatemp.net/threads/medicat...sb-for-pc-repair.361577/page-146#post-9367362
    In Medicat USB, I don't see any "programs" folders. Just portable apps.
    4) https://gbatemp.net/threads/medicat...sb-for-pc-repair.361577/page-146#post-9367372
    I would extract the Medicat Main Partition.zip.001 file to your USB again, because I don't think it extracted everything. There should be a 'Programs' folder on there. and it's only 1:30 in the morning where I live. (USA, west coast)

    Finally, I found the Programms folder in the official Jayro's Lockpick page. I extracted with 7zip the folder I was missing!
    Thank you very much for this wonderful work!
     
  20. AAA3A

    AAA3A GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2021
    Messages:
    122
    Country:
    France
    Is it possible by adding a folder of utilities to PortableApp for them to be sorted as in the folder?

    On Medicat VHD :
    1) I see in the parameters that windows is not activated ! Is this normal?
    2) I can't change the system language either : I downloaded the French pack, put the keyboard in azerty, but windows still refuses to change the system language ! Do you have an idea on how to do it?
    Thanks in advance
     
    Last edited by AAA3A, Feb 27, 2021
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Multiboot, MediCat, Repair