MARIO & SONIC (WINTER OLYMPICS) freezes after Vancouver logo

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by bseos, Jan 30, 2011.

  1. bseos
    OP

    Newcomer bseos Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    50
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Just updated console from 3.4E to 4.2E (PAL)

    The game freezes as it begins playing the movie/intro right after the Vancouver logo: (Using USB Loader GX v2)

    Games freezes on all of them [​IMG]
     
  2. bseos
    OP

    Newcomer bseos Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    50
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Others freezing/black screen on launch:
     
  3. kamiro04

    Newcomer kamiro04 Advanced Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    64
    Country:
    Argentina
    I'm running that exact game with CFG USB Loader v65 on cIOS 249 [56] v21 (recently the lagfix version) and it works great.

    EDIT: just read its not only this game...
    Could you try with CFG or Wiiflow to make sure its not the loader? or post a syscheck report of your system (deleting the ID line)?
    that could help thanks!
     
  4. bseos
    OP

    Newcomer bseos Advanced Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    50
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    CFG loader has loaded all my games, i just decided to make the switch to "USB loader GX" because its more user friendly..
    I did manage to get those games working in the end,, it seemed that USBLoaderGX dropped/unloaded my harddrive that one time i was testing my games for compatibility [​IMG]
    Just a one off thing and all seems to be working fine now [​IMG]
     

Share This Page