Mario Kart Wii USB Loader GX Online Problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by jamesaa, Mar 10, 2011.

Mar 10, 2011
  1. jamesaa
    OP

    Member jamesaa The Prince of Insufficient Light

    Joined:
    Jan 8, 2006
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    I have been playing mario kart online recently but have been encountering a problem where every 37 minutes (give or a take a few seconds) I am being kicked out of the middle of a race with a message regarding a disk error and to eject the disk and restart the console.

    Normally I would assume it's a damaged iso etc. But I am only getting this problem during online play, and the last three times I timed it and found it was 37 minutes of online play each time before it happened - which seems rather specific?

    Just wondering if anyone else has experienced this problem or any theories regarding what's causing it? [​IMG]

    I'm using USB Loader GX and loading the game from a USB Flash Drive, I have the original disk but cannot test it until Sunday (I live away from home and leave my original games there)

    I softmodded my Wii last year sometime and have not had any problems since (this also means i cannot remember what cios etc are installed) it is an old Wii so i have a bootmii installed as boot2.

    I did search but couldn't find anything relevent (maybe i just suck at searching?) [​IMG]
     
  2. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    Ok that seems bizzare and the course isn't the same each time it freezes either?
     
  3. jamesaa
    OP

    Member jamesaa The Prince of Insufficient Light

    Joined:
    Jan 8, 2006
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    Nope, different courses, i remember one course being DK's Jungle Parkway as i was just moments from the finish line [​IMG]
    And the most recent track was Daisy Circuit, about midway through the 2nd or 3rd lap.
     

Share This Page