Mario Kart DL Play success with 1.11 + rom trim

Discussion in 'R4 DS' started by chemistry, Aug 1, 2007.

  1. chemistry
    OP

    Newcomer chemistry Newbie

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Thats great because i tested it yesterday for the first time with 1.10 and it didn't work! Those R4 people didn't lie.
     
  2. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Already been confirmed [​IMG] And yes, they didn't lie.
     
  3. CSD

    Member CSD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    178
    Country:
    United States
    Lying would be pretty stupid on their part since it would just hurt them in the long run, and might not even prove beneficial in the short run with the speed of information transfer these days. I doubt they would ever do something that would hurt their great reputation among the online folks.
     
  4. bouzekry

    Newcomer bouzekry Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    37
    Country:
    France
    worked for me without trimming [​IMG]
     
  5. lildaz

    Member lildaz GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    does trimming really save alot of space on the sd card?
     
  6. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    yup lots [​IMG]
     
  7. CSD

    Member CSD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    178
    Country:
    United States
    So far, I've saved around 400-700 MB.
     
  8. Skye07

    Member Skye07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    I wonder how they fixed the download play because what I've seen the new firmware doesn't have any updated .sys files in the package, only moonshell and such... I mean they have to update the file to let it work no?
     
  9. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    ^ they added a new radio button in the cheat menu.
     
  10. pasc

    Member pasc GBATemps official GBA Freak

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,572
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    radio ?
     
  11. pasc

    Member pasc GBATemps official GBA Freak

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,572
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    radio ?
     
  12. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    you don't know what radio button is?
     
  13. Zombie_Mario

    Member Zombie_Mario GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    426
    Country:
    United States
  14. leetdude_007

    Member leetdude_007 Official GBAtemp Assassin That Has Never Killed An

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    998
    Country:
    United States
    It turns into a nipple when you select the option.
     
  15. CSD

    Member CSD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    178
    Country:
    United States
  16. Mars

    Member Mars Radioactive Propaganda Minister

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    598
    Country:
    United States
    Would download play worked if you used an older trimmer to trim your roms?
     
  17. CSD

    Member CSD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    178
    Country:
    United States
    It depends on the trimmer you used.
     
  18. Mars

    Member Mars Radioactive Propaganda Minister

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    598
    Country:
    United States
    I used the R4DS rom trimmer.
     
  19. CSD

    Member CSD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    178
    Country:
    United States
    It should work with the newer one, but it's less likley to work with the older version.
     
  20. paul1991

    Banned paul1991 Banned

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    680
    Country:
    United States
    Its a button that you can turn on and off with a click.
    You see them all the time in Visual Basic .NET Programs.
     

Share This Page