1. Ing17

    OP Ing17 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    15
    Country:
    Laos
    For some bizarre reason Mario Galaxy no longer boots, whenever I boot the game it will go to a black screen which requires a hard reset. The super weird thing is I have been playing the game via loader GX for 10 times via an external hdd properly formatted as fat32. I have tried everything I possibly could, reset the gx loader settings, reset the specific game setting and even reinstalled the Cios 3 times. None seems to work out any idea? the only thing I remember I did before the game no longer loads was enabling priiloader hacks I dont know if thats related.
     
  2. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    2,378
    Country:
    France
  3. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    23,194
    Country:
    France
    if it used to work, and not it's not working on any loaders, then it's not a loader's setting issue.
    either the IOS (if you edited your softmod recently?)
    either the HDD itself (corrupted fat32?)
    either the ISO (are you sure it's not the ISO? did you check with wiibackupmanager's sha1 option?). but if you use FAT32 it shouldn't corrupt only one file without reason.

    all your other games are still working fine?

    priiloader's hacks have no effect on the launched games, they are system menu hacks (affecting only the system menu, not the homebrew).
     
    Yan3 and KiiWii like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - wiiflow, galaxy, longer