mario and sonic at the winter olympic games

Discussion in 'Acekard' started by cruzer2, Oct 20, 2009.

Oct 20, 2009
  1. cruzer2
    OP

    Newcomer cruzer2 Member

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    it says save data corrupt i searched google but i cant find a patch for the AK2i any help?

    thanks
     
  2. inferleon

    Newcomer inferleon Advanced Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    67
    Location:
    San Francisco, California
    Country:
    United States
    Well, that's weird. I thought Mario and Sonic at the Olympic Winter Games works for Acekard...
    Maybe you didn't updated to AKAIO 1.5?
     
  3. cruzer2
    OP

    Newcomer cruzer2 Member

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    wow thats odd i tried the both versions and same problem
     
  4. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    i got a patch from somewhere here on gbatemp, only i can't find it anymore. I thought that it was also solved with the new loaders in AKAIO 1.5
     
  5. xshinox

    Member xshinox GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    965
    Country:
    United States
    there is a patch and the loaders for the acekard should fix the problem. also, you should definitely use AKAIO 1.5 with latest loaders
     
  6. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    You need the latest loaders for AKAIO. The newer loaders have fixed the freezing problem. here
     
  7. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    I've ran into the freezing problem now as well, it starts up fine, only when i go into 'adventure mode' after a little while it askes to save it, then it freezes. I've patched it and i'm using the latest AKAIO 1.5 loaders. I'm not using any cheats.
     
  8. TheDude879

    Newcomer TheDude879 Member

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    With the latest loaders you do not need to patch the rom. Try a clean rom and see if it fixes the freezing problem.
     
  9. Maedhros

    Member Maedhros GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    897
    Country:
    Brazil
    Don't patch the rom. Use a clean rom.
     
  10. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, have you tried re-copying from your original game card? It might have glitched in the transfer. Have you tested your copy on someone elses?
     
  11. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    thanks guys, it worked, saved without a hitch now [​IMG]
     

Share This Page